0
EXE RANK
TriNn
Fexe Kullanıcısı
birgün evde arkadaşımla oyun oynuyorduk.altımızda da bir kadın oturuyordu. o kadın o kadar acayipti ki... . birgün annem aşure yaptığında ona ***ürmüştüm.o zaman ***ürdüğüme çok pişman olmuştum.çünkü içeriden köpek ve kedi sesileri geliyordu.teyze kedileri hiç sevmezdi.düşündüm acaba neden içerri almıştır diye.sonradan aklıma birşey geldi.belki o kediyi öldüttürecektir köpeye.çok kötüydü.neyse kapıyı açtığında elbisesi kanlar içinde ve arkasında bir köpek vardı.köpekte kanlar içindeydi.köpeğin ağzında pis birşeyler vardı . meğersem benim aklımdan geçen gibiymiş. kediği köpeğe öldürtmüştü.ama sadece köpek öldürmemişti.teyzede o kediye birşeyler yapmıştı bence. beni içeri aldı. gel kızım dedi. çok ısrar etti girmicektim ama girdim.sonra içeri girdiğimde birde ne göriyim kedi ölmüş her yerinden kanlar vardı.kediyi dövmüştü galiba. kedinin gözünü çıkartmıştı,ayağını da kırmıştı ve üstünde çok büyük bir tane bıçak vardı... sıra sana geldi seni de öldürücem diğince ! çok korkmuştum ! sonra kediye batırdığı bıçağı çıkardığında bana saldırmaya başladı ve bende napıcağımı şaşırdım .hemen mutfaklarına kaçtım . onların 1.kattı. kapıyı kitleyip hemen balkondan atlamıştım ve birdahada o kadınının yanona gitmemiştim .polisi arayıp kadını şikayet etmiştim ve polisler gelip onu alıp ***ürmüşlerdi.ve bu korkuyu bidahada hiç unutamamıştım...
SİZ SİZ OLUN SAKIN AMA SAKIN , İSTERSE KOMŞUNUZ OLSUN ASLA KİMSENİN EVİNE GİRMEYİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SİZ SİZ OLUN SAKIN AMA SAKIN , İSTERSE KOMŞUNUZ OLSUN ASLA KİMSENİN EVİNE GİRMEYİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!