OTURBAS v6.CFG süper ötesi kinq :) [ hs kinq ]

0
EXE RANK

LeqeNd * pR1nce

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LeqeNd * pR1nce
Öncelikle Selam-IN Aleyküm N.b üyeleri `
oturbas v5 den sonra oturbas v6 yı sıze sunuyorum :)
CFG yi nasıl açabilirim ?
  • CFG yi rardan çıkartın
  • CFG yi kopyalayın
  • Cs simgesine yan tıklayıp özellikler diyin
  • Hedef bul yazısına tıklayın
  • Cstrike içine girin
  • Cfg yi kopyalayın
  • Cs ye girin
  • Consolu açın
  • exec.oturbas6.cfg yazıp enterleyin
CFG nin özellikleri
= Her Mapa Ayrı Görüş özellikleri
= Aim CFG dir.
= Fps ve ping ayarları mükkemmeldir
= NoRecoil komutları vardır
= Aiminq Shoot komutları
= Fast awp komutları
= Sxe geçer Affetmez :)

NOT : yorum atmayana ve +REP,teşekkür botununa basmayana hakkımı helal etmem, sonra hs atamazssınız.
[B]http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/uvjzjguf/otuRba__v6.rar.html[/B]

rar pass : www.netbilgini.net
rar pass : [COLOR=#800080]www.netbilgini.net[/COLOR]

OTURBAŞ CLASSİĞİ

abi hellaal sana yaw

eyw saolsın denicem sonra yorumu atarım

teşekkurler.

cfg yi 1 kere sen yapmamışsın

2. si bence alıntı yap

şimdi rekla olucak ama türkiyecs deki amdin yapmış bunu ve sende kendin yapmş gibi buraya koymuşsun bari o notu silseydin be

yüzsüzlügünde bu kadarı !!!

cfg yi 1 kere sen yapmamışsın

2. si bence alıntı yap

şimdi rekla olucak ama türkiyecs deki amdin yapmış bunu ve sende kendin yapmş gibi buraya koymuşsun bari o notu silseydin be

yüzsüzlügünde bu kadarı !!!

1.skoyaL sıtenın rekl***** buraya yazmana gerek yok pm at yeter yada baska sıtenın ıcındekı reklamı var de. 2.si ben bütün kodları kafamda tutamam bazı kodları ınt den bakıyorum 3.sü emege saygı lütfen ! yüssüzlük felan yok o yazan butun kodları kafanda tutarak cfg yap bakayım ? ben baska cfg den alıp kopyalamıyorum google yazıyorum ıhtıyacım olan kodları cfg me eklıyorum ! ama çoğu kodu ben yazdım

abi cfg yazıom sonra ates etmio sonra mouse 1 yapıom bıcak çekince gene vurmuo :S

1.skoyaL sıtenın rekl***** buraya yazmana gerek yok pm at yeter yada baska sıtenın ıcındekı reklamı var de. 2.si ben bütün kodları kafamda tutamam bazı kodları ınt den bakıyorum 3.sü emege saygı lütfen ! yüssüzlük felan yok o yazan butun kodları kafanda tutarak cfg yap bakayım ? ben baska cfg den alıp kopyalamıyorum google yazıyorum ıhtıyacım olan kodları cfg me eklıyorum ! ama çoğu kodu ben yazdım

benim tek kızdıgım şey şu kardeşim arşivi açtım ve karşıma ÖNEMLİ OKU DİYE 1 metin çıktı öyle bişeydi işte

içine baktıgında şu site şu kişi tarfındna yapılmıştır diyor ben onu silseydin bari diyorum yani yok etseydin

ama neyse emege saygı

alıntıya devam :D

yanlış anlamassan

yorumlar için teşekkürler

abi hellaal sana yaw

eyw saolsın denicem sonra yorumu atarım

benim tek kızdıgım şey şu kardeşim arşivi açtım ve karşıma ÖNEMLİ OKU DİYE 1 metin çıktı öyle bişeydi işte

içine baktıgında şu site şu kişi tarfındna yapılmıştır diyor ben onu silseydin bari diyorum yani yok etseydin

ama neyse emege saygı

alıntıya devam :D

yanlış anlamassan

skoyaL CFG yi açmadan önce diye bir metin koydum . ve ordada özellikleri yazıyor yanlıs bır yere bakmıs olmayasın ? :S metin belgesini kontrol ettim oyle bir şey yok..

dier yorum atanlara da teşekkürlerr.

eyw saoL gokhan'ım x:)

Teskurler .. :)
Yine kaliteli bir paylasım ;)

as saol kardeş denicem allah razı olsun.

mouse 1 surklı kendıılınden her el kapanıor bi yardm edin.sürkli kendiilinden kapanıor ates edemıom ne bizim kodladn bunu

options gir keyboard tıkla use default yap yes de kendı ayarların olur

dev***** beklerız teşekkürleR

Geri