19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Patatesleri soymadan fırçalayın ve küpler halinde doğrayın. Yumuşamaya başlayıncaya kadar büyük bir tencere kaynar tuzlu suda haşlayın; suyunu süzüp soğutun. Soğanı ince ince dilimleyin.
Malzemeler
650 gr patates
1 kırmızı soğan
1 yemek kaşığı taze nane, kıyılmış
1 yemek kaşığı taze maydanoz, kıyılmış
1 yemek kaşığı taze soğan, doğranmış
4 yemek kaşığı mayonez
4 yemek kaşığı yoğurt
Tarifi
1. Patatesleri soymadan fırçalayın ve küpler halinde doğrayın. Yumuşamaya başlayıncaya kadar büyük bir tencere kaynar tuzlu suda haşlayın; suyunu süzüp soğutun. Soğanı ince ince dilimleyin.
2. Patates, soğan ve otları büyük bir kaba koyun. Mayonez ile yoğurdu birleştirip ilave edip, patatesi kaplayıncaya kadar hafifçe karıştırın; patatesi fazla parçalamamaya dikkat edin. Oda sıcaklığında servise sunun
Patatesleri soymadan fırçalayın ve küpler halinde doğrayın. Yumuşamaya başlayıncaya kadar büyük bir tencere kaynar tuzlu suda haşlayın; suyunu süzüp soğutun. Soğanı ince ince dilimleyin.
Malzemeler
650 gr patates
1 kırmızı soğan
1 yemek kaşığı taze nane, kıyılmış
1 yemek kaşığı taze maydanoz, kıyılmış
1 yemek kaşığı taze soğan, doğranmış
4 yemek kaşığı mayonez
4 yemek kaşığı yoğurt
Tarifi
1. Patatesleri soymadan fırçalayın ve küpler halinde doğrayın. Yumuşamaya başlayıncaya kadar büyük bir tencere kaynar tuzlu suda haşlayın; suyunu süzüp soğutun. Soğanı ince ince dilimleyin.
2. Patates, soğan ve otları büyük bir kaba koyun. Mayonez ile yoğurdu birleştirip ilave edip, patatesi kaplayıncaya kadar hafifçe karıştırın; patatesi fazla parçalamamaya dikkat edin. Oda sıcaklığında servise sunun