kardeş teşekkür ederimde yama falan yok demi inşallah az önce bi yükledim bi tane 1 saatimi kaybettim yok map yamaları yok radyo yamaları modelsler falan ?
Yok kardeşimkardeş teşekkür ederimde yama falan yok demi inşallah az önce bi yükledim bi tane 1 saatimi kaybettim yok map yamaları yok radyo yamaları modelsler falan ?
tamam çok teşekkür ederim iyi oyunlar iyi forumlar beğendim bütün yorumlarınıYok kardeşimHerşeyi Orjinal Eksiksiz
-Kardeşim Attıgım Linktekini İndirmeden Önce Bilgisayarım;YerelDisk:C;ProgramFiles;SIERRA Silersen Belki Düzelir Olmazsa Netbilgini.com' CS:1.5 Bölümünde Ekran Kartı Ayarları Var Onları Yaparsan Yararını GörürsünSenden son bişey rica edicem kardeş bende az önce yüklediğim yamalı cs de Opengl ekran kartınız desteklemiyor vs vs demişti ekran kartını falan güncelledim girdim oyuna tekrar dedi işte sxe kapattım tekrar girdim bu sefer sıkıntı çıkartmadı sxe den kaynaklanıyor zannediyorsam ?? ne yaparsam düzelebilir ? | şimdiden teşekkürler
tamam teşekkür ederim olmassa buraya tekrar yazarım iyi geceler iyi bayramlar-Kardeşim Attıgım Linktekini İndirmeden Önce Bilgisayarım;YerelDisk:C;ProgramFiles;SIERRA Silersen Belki Düzelir Olmazsa Netbilgini.com' CS:1.5 Bölümünde Ekran Kartı Ayarları Var Onları Yaparsan Yararını Görürsün![]()