Orjinal cs 1.5 download link lazım yardım lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Esselâm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Esselâm

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Esselâm
öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar orjinal cs 1.6 download link olan varsa yollayabilirmi lütfen türkçe yama model yama vs olmasın lütfen

kardeş teşekkür ederimde yama falan yok demi inşallah az önce bi yükledim bi tane 1 saatimi kaybettim yok map yamaları yok radyo yamaları modelsler falan ?
Yok kardeşim :) Herşeyi Orjinal Eksiksiz

Senden son bişey rica edicem kardeş bende az önce yüklediğim yamalı cs de Opengl ekran kartınız desteklemiyor vs vs demişti ekran kartını falan güncelledim girdim oyuna tekrar dedi işte sxe kapattım tekrar girdim bu sefer sıkıntı çıkartmadı sxe den kaynaklanıyor zannediyorsam ?? ne yaparsam düzelebilir ? | şimdiden teşekkürler

Senden son bişey rica edicem kardeş bende az önce yüklediğim yamalı cs de Opengl ekran kartınız desteklemiyor vs vs demişti ekran kartını falan güncelledim girdim oyuna tekrar dedi işte sxe kapattım tekrar girdim bu sefer sıkıntı çıkartmadı sxe den kaynaklanıyor zannediyorsam ?? ne yaparsam düzelebilir ? | şimdiden teşekkürler
-Kardeşim Attıgım Linktekini İndirmeden Önce Bilgisayarım;YerelDisk:C;ProgramFiles;SIERRA Silersen Belki Düzelir Olmazsa Netbilgini.com' CS:1.5 Bölümünde Ekran Kartı Ayarları Var Onları Yaparsan Yararını Görürsün :)

-Kardeşim Attıgım Linktekini İndirmeden Önce Bilgisayarım;YerelDisk:C;ProgramFiles;SIERRA Silersen Belki Düzelir Olmazsa Netbilgini.com' CS:1.5 Bölümünde Ekran Kartı Ayarları Var Onları Yaparsan Yararını Görürsün :)
tamam teşekkür ederim olmassa buraya tekrar yazarım iyi geceler iyi bayramlar

konu tarafımdan yardım bolumune tasındı #

Geri