Orjinal Config Olayı ?

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
Arkadaşlar öncelikle Merhabalar ; bu orjinal config işinde benim kafam çok karışıyo :)

Herkesin bir orjinal config'i var paylaşım yapılırken onun orjinali bunun orjinali gibisinden ..

Sizce bu sadece özenti olmakmı ? yada harbiden bu kodları ben yazdım kendime göre ayarladım diyerek o config'deki tüm sorulan kodların terimlerini anlatabilecek varmı ?

Sadece merak ama eminim 100 kişiden 98 'tanesi Control + V kullanarak bu orjinal configleri ortaya çıkarmıyomu ?

Şahsen 10 yıldır Counter Strike Oynuyorum Kendime Has Bi Config'im olmadı :)

özenti genclik echoları değiştir , tmm ben kral coderim ! olay bundan ibaret . ben bile parayla cfg yaptırıyorum , tmm oyunum sağlam olabilir ama kod işinden anlamıyorum gardaş milleti ve kendimi neden kandırayım . Bu konuda sana katılıyorum mehmet :thumbup1:

gidiyoalr diger siteler den indiriyolar cfg lerı echo ları silip '' NE GÜZEL CFG YAPTIM KANK'' DİYOLAR :D

dediginiz gibi ctrl+v echo degiş bide v1 v2 olayı yapıolar :D

Yaa cfg ile oynayıp kendilerini king sanan insan çok. Ben bu oyunu yıllardır oynuyorum nedense ben cfg ile oynadığım zaman daha berbat oynuyorum. Default her zaman en güzeli bence.

19 kb lik bi config var bende :) sık gitsin :)

size katılıyorum "v" ler bitmek bilmiyo. :)

Gel gel bak bu sefer orjinal kendim yaptım. 2dakikada bir config yapıyorlar

Geri