Öldürür Sevdan...

5
EXE RANK

my |ove .~ <3 & so

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
my |ove .~ <3 & so
Şiirde olduğu gibi nasılda zor günler geçirmiştim... Ve yine o günlerden birindeyim...
Günler sensiz nefes aldırmıyo bana... Vurgun yedim yine ve senin anılarına sığındım...
Güneşin benim için doğmasını bekledim hep bi kerede beni ısıtsın istedim... Hava çok soğuk yada ölüm soğuk olan...
Üşüyorum uzaklığında nefesim donacak sanki... Mutluluk hiç yakışmadı bana o yüzden olsa gerek fazla kalmadı benimle...
Gülümsemenin bana çok yakıştığını söyleselerde Fazla gülEmemedim hiç gözyaşı daha çok yakıştıki herhalde O YÜZDEN hep ağladım...
Umutlarım tükeniyo artık git gide... Ben hayata tutunmam gereken ipi çoktan bıraktım sanki ip bana dolandı zorla tutuyo hayat beni... Ayrılık neden hep aşkların en güzel zamanında gelir vurur...
Neden hep giden beklenir ısrarla...??? Neden giden dönmez...???
Sorular çoğalıyo... Günler hergün can çekişerek bitsede ömrümden ömür gidiyo...
Yorgunum hayat beni çok yoruyo yada yoran insanlar mı??? Hayal bile kuramıyorum artık sanki yasak bana...
Özledim diyorum belki diyorum canım yanıyo elimden hiçbirşey gelmiyo herşey suç artık sevmek yasak umut etmek hata herkes hesap soruyo neden? niye? niçin? hatalı olan sensin diyo...
Bekliyorum... Güneş benim için doğ bi kere... Çok soğuk ellerim üşüyo o ısıtamadığın ellerim... İçimde bi ürperti var korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan...Nerdesin duy sesimi düşüyorum dayanamıyorum canım yanıyo...
Bağırıyorum ben o eski ben değilim artık... Ben ben değilim artık sadece ismim aynı ne beden bana ait nede hislerim düşüncelerim... Ölümü düşünüyorum değermi acaba... Belki diyorum yine vazgeçiyorum... Sana sesleniyorum...
ÖLDÜRÜR SEVDAAAN...

Geri