Okyah'dan en yeni nickler :) :hadi:

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
bazı insanlar geçmişle geçmemişi birbirine karıştırır.. Halbu ki geçen iz bırakır, geçmeyen yara..!

Küçükken beni okuLdan aLmaya qeLirdin ya anne
şimdi de 'o' kuLdan aLır mısın beni :| ♥

Aşk Birqün - ß i т є r - , Dєrт Birqün - ß i т є r - ~ Nє qєrєk Var ArtisтLiğє " є f є n D i - o L u n - ч є т є r ;D

Aslındα ben hep bαğırα bαğırα αğlαdım,αmα senin mutluluk kαhkαhαlαrındαn duyulmαdı hiç sesim !

Ders Çalışmak Eğlencelidir... Ama Bizim Eğlenceye Ayıracak Vaktimiz Yok

Masallar güzeldir evet hele kahramanı sensen ♥ ♥ ♥

Bizi seveni elimizin tersiyle iteriz, lαyık olmαyαnı ise hakettiğinden fazla severiz. Sonrα dα bırαkıp gitti deriz. Hepsi bu...

*kısa bir hikayeden ibaretmişsin* , bir varmışsın sonra sonsuza dek yok oLmuşsun !..

- Sus yüreğim, sαkın ses çıkαrmα ! Aşk αv'α çıkmış yαkαlαrsα seni de pαrçαlαr.

Bana "3 kuruş etmezsin" diyorsun. Ee seni promosyon desek de almazlar tatlım. ;D

Çocukken; herşeyin sahibi olmak için büyümek isterdik.. Büyüdük; Şimdi herşeyden uzak olmak için hep çocuk kalmak istiyoruz..

Bana gülerken değil , ağlarken eşlik edecek dost lazım (!)

Mutluyken görmezden geldiğin şeyler, mutsuzken canını yakar. Çünkü insan hatalarını mutluyken değil, hep mutsuzken anlar.

Ben "Gidiyorum" Dediğimde ; "Gitme" Diyen birini değil.."Ben de geliyorum yalnız gidemezsin." diyen birini istiyorum.

G̶e̶ç̶m̶i̶ş̶e̶ ̶B̶i̶r̶ ̶Ç̶i̶z̶G̶i̶ ̶Ç̶e̶k̶t̶i̶m̶...! Geleceğe Devam...;)

çok baSit dedm .. ' sènin hayatn baSit dedi .. ' bènim hayatm SènSn dedm .. - SuStu .! (;

' - "Sen" dedi sustu. Odα biLiyordu. Benden ötesi yoktu ;D

Ölmek için doğmuştur insan ;o yüzden bayılır, her yağmur sonrası toprak kokusuna...

Sen oLaganüstü bi varLıksın * Nedenn ? * İnsan gibi konuşuyosun ama hayvana benziyosun ;D

Gidiyor musun ? ne güzel bαk sende gelişme vαr yürümeyi öğrenmissin ufαklık ,D

Erkek milletine susuzluktan öldüm bir bardak su ver desen kalkmaz, halısaha maçı var de kıta değiştirir =)

ÜÇ Harfİ Yan Yna GetrmŞler GncLRn BaŞina Dert EtmŞlr (aŞk)

Ne iş yαpαrsın dedi: "Hαmαlım ben dedim". Nαsıl yαni dedi. "Elimden tutmαsını bilenin yüreğini tαşırım dedim

Herkes Üstüme Geliyor. Bari Sen Yüreğime Geel. ♥

"O = AŞK" = O = 0 = Sıfır = Etkisiz eleman :=) buyrun çelişqi size

"Bir Seni bilirim; Bir Seni görürüm; Bir Seni işitirim; Bir Senden isterim; Seni unutmaktan alıkoy kalbimi.."

Sadece çocukken güler insan, diğerleri palavra. "Çünkü insan büyüdükçe komikliklere değil, acılara gülmeyi öğrenir aslında"...

Ne sahip olduğundur hayat, nede umdukların bunca zaman. Yüreğin kadardır hayat ! 'Seviliyorsan renkli, seviyorsan siyah beyaz'

Telefon rehberi mutsuzluk verir insanlara, dost diye geçinip, en zor anlarında aramayan sahtelerin yazılı belgeleridir aslında...

Terazisi olmayan yollara çıktım .. Artık kimseyi tartmıyorum .. yakışanı YANIMA Yakışmayanı 'YOLLARA ' Bırakıyorum..!!

İlginçtir bayanlar; Hem yavru bir köpeğe, hem de yakışıklı bir erkeğe verdikleri tepki hiç değişmez: "ayy cok tatlı"

Kulaktan kulağa oynamak kadar ilginçtir aşk aslında. Sen ona "Seni seviyorum" dersin, o başkasına..!

Kimse elindekinin değerini bilmez sahip olduğu sürece, Ama bir gün elinden uçup gittiğinde tek bir söz kalır geriye " KEŞKE "

Geri