Okuyun

2
EXE RANK

-TazManYa

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-TazManYa
Biz bir gün arkadaslarla (merve,tuba)sinamaya gitmeye karar verdik.Gecenin gec saatlerinde çıktık.Bir taksiye bindik.Tabi adamın yüzü tam gözükmüyordu. Karanlıkta gidiyorduk .sanırım ışıklar kesikti adamın bizi nereye ***ürdüğünü tam bilmiyorduk ama sinemaya girceğimiz yere ***ürdüğünü umuyorduk.meğer oyle değilmis. indiğimizde mezarlıktaydık.sonra birden merve kayboldu.ve bir baktık eli kanlı bıçakla bize yöneldi.ve bağırır bir ses tonuyla bize "siz beni oldurdünüz ben de sizi oldurcemn" die bizi kovalamaya basladı.sonra kaçtık.mezarlıkın yavas yavas kaybolduğunu gördükk.biraz daha ilerledik ve karşımıza yine merve çıktı ama bu sefer temizdi.bize nerede olduğumuzu sordu.meğer önceki gördüğümüz o değilmis.bi bes gün felan hiç uyuyamadık.uyanıp duruyorduk.bir gün beraber yattık üç kız ve gece merve lavobaya gitti ve geri gelmeyince telaslandık.kapıyı tıklattık açmadı.ve sonra kapıyı açtığımızda onu ölü olarak gördük.şu an tuba ve ben psıkolojik tedavi görüoruz.bu olay 07.07.2007 de olmuştut

Geri