O Orman (18+)

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
birgün arkadaslarim hane ve sedayla sinemaya gidmek istedik.tam sedanin arbasina binerken bir an araba´´nin fitesi acilmis ve arba köprüden asaga yuvarlandi.seda bu yüzden agladi ve cok üzgündü cünkü babasi ona cok kizcani söyledi bende sedanin durumuna cok üzüldüm ve tabiki hanede üzüldü.sonra sedaya arabayi unuturduk sinemaya otobüsle gittik ve indigimizde bir ormandaydik cok korkduk bizi neden buraya getirdigini anlamadik otobüscünün.neyseki sonra bir isik gördük ve oraya dogru ilerledik ama o isiga gittimiz icin cok pisman olduk cünkü o sirada 1 2 saniye sonra seda ortada yoktu bizde ne oldugunu anlamdik ve sedayi aramaya basladik yarim saat sonra sedanin cigligini duyduk ve o cigliga dogru yürüdük sedanin cigligi gittikce azaliyodu ve seda bir karanli kve tahtadanyapilmish bi evden kanli cikti.seda cok korkumustu ve hemen bize sarildi bizde sedaya sarildik sonra seda birden belinden bir bicak cikardi ve hanenin kolunu siyirti hanenin barisini duydum ve hemen sedayi biraktim ve seda ortada yoktu bizi öldürmeye calisti ama sonra biz haneyele ormandan bi cikis yolu bulduk ve hemen o ormandan uzaklastik seda yi bir daha göremicez diye cok üzüldük sonra seda tertemiz karsimiza cikti ve nerdeydiniz cok korkdum dedi ve sonra seda sandigimiz o kiz geldi ve hepimiz kactik eve gittigimizde herseyi annemize anlatim ve annemkerde inanmadi.
bu olay 2008.04.30 da geceklesmisitir

Geri