O.o Böyle Bir Photoshop Dünyada Yok Sadece Türk İnsanları Yapabilir.!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sAwjer`o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

sAwjer`o

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sAwjer`o
katılım olmassa sana verecem D: parayı

puAaAaaa xD sen oLme emi burç :D

İnsanların duygularıyla dalga geçmeyin olum adam demekki çok sevmiş kendıni rap e vurmuş :D:D

burç midem bulandı bidaha babanneme bakmıcam :D onu hatırlarım hep

3-4 daha koysunlar walla atacam

Alın daha anlamlı bisey bu fotoları yapan arkadaslar belkı gorurlerde akıllanırlar :D:D
http://img828.imageshack.us/img828/2216/sehitaskervatanbayraktut.jpg

Okumak isteyenlere !

Ben;
Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa İçlerine Yürüyen TÜRK'üm !

Ben;
Dağlarda Gemi Gezdiren, Taşlara Destanlar Kazdıran, Tarihi Baştan Yazdıran, TÜRK'üm !

Ben;
Adalete, Ben Mertliğe Örnekler Veren, Ölüm - Kalım Savaşına Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm !

Ben;
Sancaklara, Tuğlara Baş Eğdiren, Beylere, Paşalara Hil'at Giydiren, Kılıcını Üç Kıt'ada Gezdiren TÜRK'üm!

Ben;
Atilla'yı, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Kralları, İmparatorları Kendisine Yar Eden, Düşmanına Dünyasını Dar Eden TÜRK'üm !

Ben;
Şahları, Sultanları Kul Edinen, Altınları, Elmasları Pul Edinen, İncili Kaftanları Çul Edinen TÜRK'üm !

Ben;
Zafer Rüyasını Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Uğratıp, Ümitleri Solduran, Müzelerde Baş köşeleri Dolduran TÜRK'üm !

Ben;
Damarlarında Asil Kanın Aktığı Irkım, Benden Bahseder Destanım, Ağıtım, TÜRK'üm, Ben TÜRK'üm, Taa İliklerime Kadar.

Alın daha anlamlı bisey bu fotoları yapan arkadaslar belkı gorurlerde akıllanırlar :D:D

Tıkla

Okumak isteyenlere !

Ben;

Ben;
Dağlarda Gemi Gezdiren, Taşlara Destanlar Kazdıran, Tarihi Baştan Yazdıran, TÜRK'üm !

Ben;
Adalete, Ben Mertliğe Örnekler Veren, Ölüm - Kalım Savaşına Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm !

Ben;
Sancaklara, Tuğlara Baş Eğdiren, Beylere, Paşalara Hil'at Giydiren, Kılıcını Üç Kıt'ada Gezdiren TÜRK'üm!

Ben;
Atilla'yı, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Kralları, İmparatorları Kendisine Yar Eden, Düşmanına Dünyasını Dar Eden TÜRK'üm !

Ben;
Şahları, Sultanları Kul Edinen, Altınları, Elmasları Pul Edinen, İncili Kaftanları Çul Edinen TÜRK'üm !

Ben;
Zafer Rüyasını Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Uğratıp, Ümitleri Solduran, Müzelerde Baş köşeleri Dolduran TÜRK'üm !

Ben;
Damarlarında Asil Kanın Aktığı Irkım, Benden Bahseder Destanım, Ağıtım, TÜRK'üm, Ben TÜRK'üm, Taa İliklerime Kadar.

Tıkla

Okumak isteyenlere !

Ben;

Ben;

Ben;

Ben;

Ben;

Ben;

Ben;

Ben;

güzel birşey paylaşmıssın aama yeri degil :)

%100 TÜRK YAPIMI !

2642_1096609302403_1441721783_284670_7231138_n.jpg

Kamyon İç Lastiğidir Aşağıdaki :D

n43667746907_1751726_7426.jpg

n43667746907_1751708_239.jpg

Buda Son :D

n43667746907_1751706_9722.jpg

Bence ben kazandım :D

Geri