O da 'beŞİktaŞ'tan baŞkasina gİtmem' demİŞ

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
[U]Fatih Terim[/U]'in de Bir Zamanlar 'Beşiktaş'tan Başka Yere Gitmem' Dediği Ortaya Çıktı
[IMG]http://resimler.haberler.com/haber/534/o-da-besiktas-tan-baskasina-gitmem-demis_o.jpg[/IMG]
Yer: Antalya..

Kayserisporlu [U]Mehmet Topuz[/U], kameraların karşısına geçiyor ve o meşhur konuşmayı yapıyor;

-‘’Ben Beşiktaşlı’yım.. Beşiktaş’tan başka takımda oynamak istemiyorum.. Fenerbahçe 50 milyon dolar da verse gitmeyeceğim. Benim duruşum bellidir. Gerekirse 6 ay oynamam ama sonunda Beşiktaş’a giderim..’’

Sonrası.. Sonrası malum..

‘’Fenerbahçe 50 milyon dolar da verse gitmem, Beşiktaş’ta oynayacağım’’ diyen, hatta üstüne üstlük bir de Siyah-Beyazlı forma ile pozlar veren [U]Mehmet Topuz[/U] geliyor Fenerbahçe’ye imza atıyor. Hatta imza töreninde ‘’Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak’’ yazılı şapkayı taktıktan sonra en az 5-6 kere de Sarı-Lacivertli formayı öpüyor..

Şimdi..

Gidiyoruz bundan taaaa 35 yıl öncesine..

Tarih: 22 Haziran 1974..

Takım; [U]Adana[/U] Demirspor..

Oyuncunun ismi ise: Fatih Terim..

Terim o tarihlerde transferin gözdesi..

Kulübü onu ‘’Daha çok para veriyor’’ diye Galatasaray’a satmaya çalışıyor ama onun kararı kesin..

Terim o günler de basına demeç veriyor;

-‘’Beşiktaş’tan başkasına gitmem..’’

Ve her sorulduğunda aynı cevabı veriyor;

-‘’Söz verdim. Beşiktaş’a gideceğim.. Başka takımda oynamam söz konusu bile olamaz.’’

Sonra..

Sonrası malum..

O, ‘’Beşiktaş’tan başkasında oynamam’’ diyen [U]Fatih Terim[/U] çok geçmeden Galatasaray’a imzayı atıyor ve aralıksız 11 sene Sarı-Kırmızılı formayı sırtında taşıyıp, ‘’İmparator’’ lakabını alıyor..

Yani bugün [U]Mehmet Topuz[/U] ne yaşamışsa, 35 yıl önce de [U]Fatih Terim[/U] aynı olayı yaşadığı için bize de ‘’Nereden nereye’’ demek kalıyor..

Hakikaten de neredeeeennnn nereye…

Geri