Nonda'dan "giderim" resti!

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Tüm takımla birlikte çalışmların iyi gittiğini belirten Nonda, "Hep birlikte toparlanıyoruz. Milan Baros'un sakatlığı kendisi olduğu kadar takım içinde sansızlık oldu" dedi.

Nonda 3 kulvarda da yollarına emin adımlar ile devam ettiklerini belirtirken Birçok maç oynuyoruz. Çok iyi ve hızlı çekilde yolumuza devam etmek zorundayız. Takımın herkese ihtiyacı var. Bu yüzdein çok dikkat etmeliyiz" diye konuştu.

"SÖZLEŞME YENİLEMEM İÇİN TEKLİF ALMADIM"

Yönetimden sözleşmemi yenilemem için henüz bir öneri ya da teklif almadım. Fransa'dan bazı teklifler alıyorum. Ben bir aile babasıyım çocuklarım ile ve eşimle harekete etmeliyim...Benim bir ailem var, burada mutlu olan eşim ve çocuklarım var, sağlıklı bir şekilde ve severek beğenerek okullarına gidiyorlar"

"TÜRKİYE'DE BAŞKA TAKIMDA OYNARIM"

Transferinde önceliğin Galatasaray'dan yana olduğunu söyleyen Nonda, "Eğer Türkiye'den herhangi bir teklif gelirse ben prfesyonel bir futbolcuyum futbol oylnamayı devam ederim.. Türkiye'den tekliflere açığım.. Menejerlerim ile görüşmelen oluyor.. Fransa'dan bazı kulüplerden teklif aldım. Türkiye'ye de sezon sonundan sonra açığım" diye konuştu.

Geri