[Non] ' vS Art`z |

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neco67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

neco67

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
neco67
16373.bmp

16403.bmp

Ok By ?

Evet çok kinksiniz.

LA SUS SİNEK İLACI AHAHA :) [Raid]eN Böceksavar ahaha :)

İksDDDDDD Forumun en komiği sensin galiba ?

evet öyle herkese kinksiniz bilmemne yazma o zaman yenilince ağlayıp yenınce gülme birader doğru dur iki yüzlü olma.

Bilader bu seni ilgilendirmez bende kimseyle polemiğe girmedim
sadece takılıyorum arkadaşlara senlik bir sorun yok .

N.d.d > yi biz ezdk'ya bunlarında arası'ıyıydı heralde ndd'ler bunlara agladı bunlar'da ss koydu :)

Archer kardsm ben r0uLsticq bu Nddlere qunahımı vermem o kadar dıyım sana Daqlı arda ızlıyo yıne qh aLmıs zaten anLıcan hıc aLakası yok onceden ss cekıp koymuslar Artzler bende onLara ınat koydrdm onlarda smdı qıtmıs taaa 3 - 4 ay oncekı ss ı koymuslar bız daha dun ezdk.

Archer kardsm ben r0uLsticq bu Nddlere qunahımı vermem o kadar dıyım sana Daqlı arda ızlıyo yıne qh aLmıs zaten anLıcan hıc aLakası yok onceden ss cekıp koymuslar Artzler bende onLara ınat koydrdm onlarda smdı qıtmıs taaa 3 - 4 ay oncekı ss ı koymuslar bız daha dun ezdk.

tm qL kardeş

Eyw beyLer saoLun.

qL...................................................................................................

Başarı şampiyonlar.
Non teamda bu maça girenler fake olarak gelmemişse kadro sağlammış.

ozm basarılar qardas :) cnku ardayla aynı teamda oynadım arkası donuk adamı wuramıyordu nolduysa smdı kral'olmus :)

Aynen kardesm arda 1 2 sene oncesı adam vuramazdı sımdı adam ızLıyo ıyı seyırLer resmen

kardesm bız her maca farkLı bı kadroyLa cıkarız sonra az qucsuz bı 5 le cıktıqımızda yenıLınce ss koyuyoLar ıste as oyuncuLarmz oLnca tutamazLar.

Geri