[Non] ' vs Ankara Team [YAZA KADAR İNAKTİF SON MAÇIMIZ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan o1turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

o1turk

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
o1turk
Başarılar.Yazın görüşmek üzere :)

Gele clanima , aktifiz...

Çoluk çocuk olduğunuz nereden belli biliyor musunuz? Maç adabını, ağırlığı bilmediğinizden belli...

Bir zamanlar iki takım maç atarken kaptanlar konuşur takımda ki bütün gerginliği alır ve maça öyle başlanırdı. Şimdilerde bakıyorum da analarınızın ismi olmadık insanların ağzında laf oluyor. Buna şuan oyun oynayan herkes dahil. Bütün oyuncular birbirine düşman kesiliyor. Sanki Dünya'nın en önemli meselesi bu oyunmuş gibi sanki maçı kaybetseniz ülkeniz bölünecekmiş gibi...

Hakikate gelin hakikate, bırakın ''hasicome'' laflarını, gereksiz tartışmaları. Her şeyi adabınca yapın.

Sanırım anne babalarınız da okul sebebiyle izin vermiyor artık. Neyse az kaldı biraz daha sıkın dişinizi...

Haklısın Burç abi ama yapacak birşey varmı? Yok...

Sen akşamları gelde gir bi şunların serverlarına :) bebek sesinden geçiliyorsa namerdim :) bir mikrofonla konuşuyorlar sanırsın 10 yaşında hepsi :) bubalarıda gızıyormuş gali bak sen :)

by burç tamam haklı olarak konuşuyor olabilirsin ama hakikatte olmadığımızı bilemezsin neyse sağol şu oyunu oynayan çocuklara akıl verdiğin için kimera sen kimsin tanımıyorum etmiyorum ilk önce yaşın kaç olursa olsun by burçun yaptığı konuşma tam sana hitap etmiş bizim clanda ve odamıza gelenlerden hiç biri senin IQ'nda değil kardeşim aynı zamanda ünlü olmak içinde konumuza yorum atma ... qL

Geri