[Non] HELD ATAKAN HAKKINDA ACIKLAMA (BİR KAREKTERSİZ DAHA) SS Lİ BAKALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

~ninjafAré ^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ninjafAré ^
hahaha :D ne diyelim ql held :D

bu cocuk bide reis diye geziyordu :D rezillik diz boyu :D

ahaha istedimde noldu ? ben herkezden istiyorum cunku kendımın gibi cfg bulamadım sxe acmıyor cfgyı ıstedıgıne sor onume qelenden ıstıyorum. mrk etme o evıne qelıcem yakında ufuk Bekiştasta basına yıkıcam :D

:D güldürdün gene atakan millete sen kimsin demesini biliyorsun bu arada beşiktas değil canım sarıyerdeyim buyur gel bi devlet hastanesinin önüne :)

gl kardeşim atakan benım ts de odama geldi okan beni s1k beni s1k nolur cfg at kanka kımseye atmam dedı :D sonra gitmiş ufukdan almış :D sonra gelmıs bana dıyo okan pc nden cfgnı aldım dıyo ben tabı guldum rezıl bı ınsan ya harbıden ben bunun kadar karektersız gormedım bı cfg ıcın dustugu durma bak sanada tekrardan gl ufugum :)

gl kardeşim atakan benım ts de odama geldi okan beni s1k beni s1k nolur cfg at kanka kımseye atmam dedı :D sonra gitmiş ufukdan almış :D sonra gelmıs bana dıyo okan pc nden cfgnı aldım dıyo ben tabı guldum rezıl bı ınsan ya harbıden ben bunun kadar karektersız gormedım bı cfg ıcın dustugu durma bak sanada tekrardan gl ufugum :)
canım ufuktan almadım cakma emo senı :D

Atakan Fail amk :D Sunucu sahibi alabilmek icin seyimizi yalayacak AMK :d

Bana cakma emo dıyo emoya dahi bi görünümüm var mı ? ezik gelip odaya yalvarmadın mı ya ? sırf non klana gırıyım dıye sw almadın mı ? anlat hadi ya ?

Bana cakma emo dıyo emoya dahi bi görünümüm var mı ? ezik gelip odaya yalvarmadın mı ya ? sırf non klana gırıyım dıye sw almadın mı ? anlat hadi ya ?
hayır onların clana qirmek ıcın sw almadm reachvictorye almıstım 2 hafta sonra cıktm reactan sonra qırdım nona Hem ben non clanına qircem bide sizin clana qelmek ıcınmı yalvarcam ? sizin kadar şerefsiz insan görmedm ınsanı bırbırıne dusurmek ıcın her bi boku yaparsınız sızın qıbı ezık clanlara qırmem ben

Yorumlara gel :D

ya sıkdır ol gıt allhn botu hala kendnı buyuk dusurmeye calsıysn ya ne botsn mk :D acıorm sana ezme seni hadi ekmgene bak ufuga yalvarda belkı cfg atar :D: D:D:D:D:D

x
hayır onların clana qirmek ıcın sw almadm reachvictorye almıstım 2 hafta sonra cıktm reactan sonra qırdım nona Hem ben non clanına qircem bide sizin clana qelmek ıcınmı yalvarcam ? sizin kadar şerefsiz insan görmedm ınsanı bırbırıne dusurmek ıcın her bi boku yaparsınız sızın qıbı ezık clanlara qırmem ben
Held ezik clanmı demıyormuydun bu cs alemınde bi gdr bi non baska clan yok sizin clana alırlarsa gelcem demedınmı :D

lan ufuk adama laf atıyonda daha dune kadar kankaydık dun bırden ts den abnalamalar msnden sılmeler amacın ne oglum senın ? sen de laf soktugun ınsanlar gıbı olmata basladın haberın yok benden tavsıye dusun ve uygula

ahaha istedimde noldu ? ben herkezden istiyorum cunku kendımın gibi cfg bulamadım sxe acmıyor cfgyı ıstedıgıne sor onume qelenden ıstıyorum. mrk etme o evıne qelıcem yakında ufuk Bekiştasta basına yıkıcam :D

ahahahahaha ASD:AD:AD ulan held bide bana gelmiş yok kralım yok şöyleyim lafları yapıyorsun ya.Real 5 çıkar filan.Bu çocuk bütün non clanının rezilliğini gösterdi amk.Bence hayatınızdan sanal alemi çıkarın :ASD GL ufuk , gl held reyizz

lan cfg dedıgınız nedır amk mezaramı goturecenız atın su cocuga gıtsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri