0
EXE RANK
~ninjafAré ^
Fexe Kullanıcısı
Edit.
canım ufuktan almadım cakma emo senıgl kardeşim atakan benım ts de odama geldi okan beni s1k beni s1k nolur cfg at kanka kımseye atmam dedısonra gitmiş ufukdan almış
sonra gelmıs bana dıyo okan pc nden cfgnı aldım dıyo ben tabı guldum rezıl bı ınsan ya harbıden ben bunun kadar karektersız gormedım bı cfg ıcın dustugu durma bak sanada tekrardan gl ufugum
![]()
Zaten atmadım gidip batwoya flan sormus ufugun cfg si varmı diecanım ufuktan almadım cakma emo senı![]()
hayır onların clana qirmek ıcın sw almadm reachvictorye almıstım 2 hafta sonra cıktm reactan sonra qırdım nona Hem ben non clanına qircem bide sizin clana qelmek ıcınmı yalvarcam ? sizin kadar şerefsiz insan görmedm ınsanı bırbırıne dusurmek ıcın her bi boku yaparsınız sızın qıbı ezık clanlara qırmem benBana cakma emo dıyo emoya dahi bi görünümüm var mı ? ezik gelip odaya yalvarmadın mı ya ? sırf non klana gırıyım dıye sw almadın mı ? anlat hadi ya ?
batwo olduk oda güzelZaten atmadım gidip batwoya flan sormus ufugun cfg si varmı die![]()
Held ezik clanmı demıyormuydun bu cs alemınde bi gdr bi non baska clan yok sizin clana alırlarsa gelcem demedınmıhayır onların clana qirmek ıcın sw almadm reachvictorye almıstım 2 hafta sonra cıktm reactan sonra qırdım nona Hem ben non clanına qircem bide sizin clana qelmek ıcınmı yalvarcam ? sizin kadar şerefsiz insan görmedm ınsanı bırbırıne dusurmek ıcın her bi boku yaparsınız sızın qıbı ezık clanlara qırmem ben
clanda değilken Söyledım o kelımeyix
Held ezik clanmı demıyormuydun bu cs alemınde bi gdr bi non baska clan yok sizin clana alırlarsa gelcem demedınmı![]()
degıstı kanka eskı ufuk dıelbatwo olduk oda güzel![]()
ahaha istedimde noldu ? ben herkezden istiyorum cunku kendımın gibi cfg bulamadım sxe acmıyor cfgyı ıstedıgıne sor onume qelenden ıstıyorum. mrk etme o evıne qelıcem yakında ufuk Bekiştasta basına yıkıcam![]()