[Non] Clanı ve Neqative Yorum sizin :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
Evet arkadaşlar su çok konusan Non clanı kendilierini king sanıyorlar psaydan yer söylediğimiz sanıyorlar Ama sen daha önündeki adamı vuramıyorsun ?
Normal maçta acıp yardırıyorlar :)

Yorum sizin adını siz koyun :D

[video=youtube;GEBppm_-P7o]

layynnn bizim sertayyyy turnuva macı :D vay boooooooooooooooooooot :D

buna yorum yok :D

işte yılların oyuncuları :lol:

koptum weqweqweqwe:D

Kendin yırtardın kıçını tartışma yaratacak konular açmayın diye kendin açıyorsun biz açınca direk kitliyorsun ? Nasıl bi modluk bu ? Kendi özel konularında kullanma yetkini.

meşhur olur bu video el salla negative :D

Adam kınk byLer :lol:

Bu tartışma konusu deil bu bir sıradan VİDEO Sadece gül geç ve yorum atma mümkünse.

ahahahahahahahaha :)

dünya cs tarihine altın harflerle geçicek bi olay bu heralde bu arada z1rt kim tipe bak ya :D

Bu tartışma konusu deil bu bir sıradan VİDEO Sadece gül geç ve yorum atma mümkünse.

Bizde yedik öylemi bu konuyu negative gördüğünde gülüp geçecek demi ? Kim inanır buna normal bi video olduğuna ? Neyse ben gereken kişiye söyleyim de gerisini o halletsin.

Bizde yedik öylemi bu konuyu negative gördüğünde gülüp geçecek demi ? Kim inanır buna normal bi video olduğuna ? Neyse ben gereken kişiye söyleyim de gerisini o halletsin.
Burda tartışma yaratan sensin Konu tartışma içerikli bütün yorumlar tarafımdan silinir nokta.
Bunun sadece bir video oldugunu unutma tartışma cıkarma Berat..!

Beyler böyle şeyler olabilir sanki adam her maçında yahut her oynayışında bunları mı yaşıyor? bu gayet normal bişey

Yorumlarınız için teşekkürler Tartışma içerikli yorumlar silinir gül ve geç.

ahahahahah adam k1nq dagılın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri