Nobre neden olmadı?

4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Fenerbahçe'nin Mersin İdman Yurdu'ndan ısrarla istediği Mert Nobre transferi, Semih Şentürk'e takıldı. Yapılan son görüşmede de Semih Mersine gelmeyeceğini söyleyince Mersin İdman Yurdu transferden vazgeçti.
nobre_semih_mix.jpg

Hafta başından bu yana Fenerbahçe'ye transfer olması gündeme gelen Mersin idman Yurdu'nun yıldız futbolcusu Mert Nobre ile ilgili görüşmeler kapandı. Mersin İdman Yurdu'nun Mert Nobre'ye karşılık Semih Şentürk'te ısrar etmesi transferi çıkmaza soktu. Fenerbahçe, bu transfer için Semih'i gözden çıkarırken, bu futbolcunun Mersin'e gelmemekte ısrar etmesi sonucu Mersin İdman Yurdu Mert Nobre transferini kapattığını açıkladı.

"SEMİH MİY BAŞKANINI ARADI"
Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Semih Şentürk, Mersin İdman Yurdu'na transferi ile ilgili Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'yı aradı. Kahramanlı'ya, "Fenerbahçe'den sonraki hedefim Avrupa'da oynamak. Mersin İdman Yurdu'nu köklü bir kulüp. Mersin de güzel ve yaşanması gereken bir kent. Ancak ben Fenerbahçe'den sonra Avrupa'da oynamak istiyorum” dedi.

Bu görüşmelerin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü, Mersin İdman Yurdu'ndan tekrar süre istedi. Mersin İdman Yurdu Yönetim Kurulu ve teknik heyet tekrar bir toplantı yaparak transfere son noktayı koydu. Mert Nobre Mersin'de kaldı.

Geri