| No Recoil! | Direk Hs | WallBang | Ayağına sık kafayı deş!|

0
EXE RANK

panpanaber

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
panpanaber
Bizzat kendim denedim.

Deagle: 2 mermi kalsa bile sizi yarı yolda bırakmaz. Direk hs atıyorsunuz. Denemeden yorum yapmayın!

Colt: Susturucusuz en güzel şeklidir. Walldan öte diyebilirim.

Ak47: Yeri tara kafaya doğru hedef kayıyor. Direk Hs!

Awp: Nereye sıksan adam ölüyor :D

Direk Link;

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Fedaiv3.cfg

bi ss veya video koymassan bunu kimse indirmez canım kardesim :) gerci hile ne kadar doğru olur burası için bilemem ... :closedeyes:

Cfg bu hile değil. :)

teşekkürler

deneyelim inş güzeldir klardesim

hiç güzel diişl cfg deagleyle sıkıom kafasına olmuor demıyor bıle

kafaya sıkıncada ayağamı gidiyor :D:D

Haci kimi kandiriyn sen ya berbat bi cfg !

Cfg ile Nereye gelmeyi hedeflediniz hala anlamıyorum 1 2 Cfg'nin içine hile koyarsan hileye girer 3 Bilek zaten var önemli olan bunu Değerlendirebilmektir Yani işin kısası Cfg diye bir şey yok sadece abartı var.

Ne saçmalıyorsunuz? Cfg sadece ayardır. İçine ayar koyarız. Merminin sekmemesini sağlarız. Mermi seker ama az seker. Cl ayarlarını yaparız, Setburst yaparız bu kadar. İçine hook wall hack koyacak halimiz yok. :) Saten abartı olmadan kimse cfg ile ilgilenmez. :)

Ne saçmalıyorsunuz? Cfg sadece ayardır. İçine ayar koyarız. Merminin sekmemesini sağlarız. Mermi seker ama az seker. Cl ayarlarını yaparız, Setburst yaparız bu kadar. İçine hook wall hack koyacak halimiz yok. :) Saten abartı olmadan kimse cfg ile ilgilenmez. :)

Cfg'nin ayar olduğunu bende biliyorum beyefendi ? Sadece burda abartı'dan bahsediyoruz madem sen çok iyi biliyorsun bana şu aşağıdakileri bir açıklasana ?

1- Setburst nedir Ne halta yarar
2- No-recoil diye birşey varmı baştan düşün
3- Aimbot,wall hack, Vs gibi hileler koyarsan bu hile'ye girmezde ne olur
4- oyun içine zaten sekme var rate ayarları ne güne duruyor yanlışmıyım ?

bana bu 4 tane şıkkın cevabını ver madem her kod Cfg için özelse ve yapılabilirse hepsininde bir anlamı olmalı doğrumudur eğer hiçbirisinin anlamı yoksa örnek setburst diyorsunuz ama ne halta yarıyor sizde bilmiyorsunuz maksat göz boyamak yalanmıdır ayrıca Cfg kişiye özeldir buna bir itirazım yok fakat ? böyle saçma olunca bana çok dokunur birde bunun üstüne ben kralım diyince artık harbiden yuh derim

'Saten Abartı olmadan kimse Cfg ile ilgilenmez' burda şunu demek istedin heralde boş işlerle herkes uğraşmayı sever düzeltiyim Ayrıca o Saten'den değil Zaten'dir türkçeyi iyi kullan.

Silahların sağlamlığını güçlendirir setburst hile göremedim ben hiç?
No recoil bu cfg için abartı çünkü sekmeyi azaltıyor. Programı bile var. :)
Ben sana için hile koydum dedim mi? Ya güldürüyorsun beni. :)

Ya yemin ediyorum varya güldürüyorsun beni sadece. Dediklerine cevap versem 1-2 günde anca anlarsın.Biraz git öğren sonra konuş. :)

Silahların sağlamlığını güçlendirir setburst hile göremedim ben hiç?
No recoil bu cfg için abartı çünkü sekmeyi azaltıyor. Programı bile var. :)
Ben sana için hile koydum dedim mi? Ya güldürüyorsun beni. :)

Ya yemin ediyorum varya güldürüyorsun beni sadece. Dediklerine cevap versem 1-2 günde anca anlarsın.Biraz git öğren sonra konuş. :)

Sen şuna Vereceğim Cevabım yok desene ? evet bekliyorum açıkla hadi neymiş.

Al Sana örnek bile getirdim hadi anlat bakalım ben 2 günde nasıl anlarmışım

setburst ak47 1 10 1 0 0.05 0
setburst ak47 2 20 0.25 0.35 0.05 0
setburst ak47 3 50 0.15 0.45 0.05 36
setburst ak47 4 999 0.07 0.4 0.05 52
setburst m4a1 1 5 0.4 0.0001 0 0
setburst m4a1 2 10 0.38 0.001 0 0
setburst m4a1 3 30 0.32 0.015 0 0
setburst m4a1 4 999 0.05 0.43 0.2 12
setburst deagle 1 999 999 999 999 999

hadi açıkla görelim. çook merak ettim?

Ya olum :D Ben sana ne diyorum sen bana ne gösteriyorsun. Setburst silah'ın sallanmamasını sağlar diye biliyorum. Saten coder falanda değilim :D Neyin çabasındasın? :D

Neyin Çabasın'dayım Cevap'lıyayım bak bunu sorduğun iyi oldu ben Sana göre neyin çabasın'da olabilirim söyliyim bir kere Cfg diye bir şey yok başta sende söyledin bende setburst,no recoil, gibi vox,col tarzı sallama ayarlar bunuda söyliyeyim Setburst silahın sallanmama'sını mı önler ? öyle bir ayar olsa konsolda bende görürdüm gelelim ben neyi istiyorum istediğim herkesin eşit olması Aynı muammeleyi görmesi yok'tan varolan cfg diye bir şeyin arkasına sığınarak sonra ben kralım diyenlerin gerçek yüzünü göstermektir benim amacım belli ama sizin gibilerin amacı belli değil Ha şöyle dersen amaçları hep bozmak,yıkmak,hile, hep kendini kanıtlama çabaları dersen anlarım ama burda anlama kapasitesi %5 olanların sayısı çok olduğu için pek anlatamıyorum Sana gelince madem coder değilsin neden cfg paylaşma gereği duyuyorsun ayrıca benim söylediklerimin üzerini neden kapatma girişiminde bulunuyorsun ? cevap bekliyorum sen ne bahsediyorsun diye bana soruyorsun..! komedi :) yani şöyle izah etmek gerekirse sizin yaptığınız tek şey kopyala + yapıştır 1-2 ayar salla daha sonra gel direk hs ? ee hs attın ne oldu sana ayda 100 tl paramı veriyorlar hs atınca ? sen daha kiminle konuştuğunu bilmiyorsun sen orda milletin gözünü boyamak için cfg yaparken ben burda yararlı şeyler ile uğraşıyım aramızda'ki farkıda söyliyeyim siz yıkıcı ben yapıcı bilmem ne kadar açıklayıcı oldu yok anlamadım diyorsan konuyu daha'da açarım ?

Türkçe'nin 'T' si büyük olacak.

Evet Sen çok akıllı birisine benziyorsun ozaman şöyle oluyor Türkçe Yazıyoruz Peki ozaman büyük T varsa neden küçük t var ? bunuda açıklarmısın.

Geri