Nitelikli Beraberlik

11
EXE RANK

~TiM[e]-oVeR~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.google.com
~TiM[e]-oVeR~
Nitelikli BeraberlikKaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]

Birlikte yapılan bir plan,beraber yenilen yemek,huzurlu bir ortmda edilen sohbet...
Bunlar, nitelikli beraberlik denilince ilk akla gelenlerdir.Birincil sevgi dili nitelikli bereberlik olan kişiler,sevdikleriyle birlikte bir şeyler yapmak isteseler de asil istedikleri şey; kaliteli zaman geçirmektir.
Verilen değeri ve sevgiyi beraber geçirilen zamana bağlarlar.Birincil sevgi dili nitelikli beraberlik olan bir bayan, eşine gününün nasıl geçtiğini anlatırken, eşi ara sıra televizyona bakıyorsa,eğer eşiniz dışında başka şeylere odaklanıyor,ilginizi ona vermiyorsanız; güzel bir uslüpla izin alabilirsiniz.Böylece bu hareketinizle ona değer verdiğinizi de hissettirmiş olursunuz.Bu insanlar,sahbet esnasında karşısındaki kişini tamamen kendisine odaklanmasını isterler.Secgilerini yaptıkları planlara gösterir ve karşı taraftan da aynı şeyi beklerler.
Onlar için en önemli şey; kaliteli zaman geçirmektir.bu nedenle de sohbet sırasında onları rahatsız edecek ortamlardan kaçınırlar.Tamamen karlıdaki kişiye odaklanmak, onu dinlemek ya da beraber televizyon izlemek, varlığını ve değer verildiklerini hisstemek sevgi depolarını doldurmalarındaki en önemli unsurlardan biridir.
Dama oynayan çok yakın iki arkadaş, eğer sevgi dilleri nitelikli beraberlik ise taşlara değil, birlikte geçirecekleri zamana odaklanacaklardır.Yine, yaptıkları planda beraber olma niyeti vardır.
Birincil sevgi dili nitelikli beranelik olan birinin beklentilerini şu küçük örnekle de verebiliriz.
Eşine tüm maddi konularda rahatlık sunan bir erkek, onun mutlu olması için bir araba alır.Aradan birkaç ay geçtikten sonra eşi arabayı istemediğini söyleyerek anahtarı geri verir. Adam nedenini sorduğunda, eşi; 'önceleri gideceğim yerlere beni sen ***ürürdün.Şimdi ise alışverişi bile ben yapıyorum.Pazar günleri dahil sürekli meşgulsün.Sıkıldığımı söylediğimde, arabayla arkadaşlarımın yanına gitmemi,eğlenmemi istiyorsun.Araba olmadan önce çocukları beraber okula ***ürürdük, şimdi ya sen ya ben ***ürüyoruz.Yani artık beraber vakit geçiremiyoruz.O yüzden bu arabayı istemiyorum'der.Kaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]
Eşinin mutlu olmasını isterken, mutsuzluğuna neden olduğunu anlayan adam, artık eşinin ne istediğini biliyordur.Birincil sevgi dili nitelikli beraberlik olan eşi araba değil; birlikte geçirdikleri kısa da olsa nitelikl, zaman dilimleri istemektedir

Geri