Faik Küçükali
Kullanıcı










4
- Katılım
- 1 Mar 2009
- Mesajlar
- 4,372
- Tepkime puanı
- 0
- Yaş
- 32


Tarif Ayrıntıları
Mutfağı :Fransız
Türü :Salata
Pişirme Süresi :20-25 dk
Zorluk :Kolay
Kişi Sayısı :4-6
-----------------
Tarif Malzemeleri
5 adet patates (haşlanmış)
2 adet yumurta (haşlanmış)
1\2 bağ nane (kıyılmış)
1\2 bağ maydanoz (kıyılmış)
250 gr taze fasulye (ayıklanmış ve haşlanmış)
1 çorba kaşığı kapari
10 adet siyah zeytin (çekirdeksiz)
1 kutu konserve ton balığı
2 adet ançüez
1 adet limon suyu
1 çorba kaşığı sirke
1 çay bardağı zeytinyağı
-----------------------------
Tarifin Hazırlanışı
Sos için limon,sirke,tuz,karabiber ve zeytinyağını homojen oluncaya kadar karıştırın..
Ton balığı ve ançüezi bir çatal yardımıyla ezin.
Balıkları sosa ekleyin ve 1 saat buzdolabında bekletin.
Sosu diğer tüm malzemelerle hrmanlayarak servis edin.
Afiyet olsun...
Mutfağı :Fransız
Türü :Salata
Pişirme Süresi :20-25 dk
Zorluk :Kolay
Kişi Sayısı :4-6
-----------------
Tarif Malzemeleri
5 adet patates (haşlanmış)
2 adet yumurta (haşlanmış)
1\2 bağ nane (kıyılmış)
1\2 bağ maydanoz (kıyılmış)
250 gr taze fasulye (ayıklanmış ve haşlanmış)
1 çorba kaşığı kapari
10 adet siyah zeytin (çekirdeksiz)
1 kutu konserve ton balığı
2 adet ançüez
1 adet limon suyu
1 çorba kaşığı sirke
1 çay bardağı zeytinyağı
-----------------------------
Tarifin Hazırlanışı
Sos için limon,sirke,tuz,karabiber ve zeytinyağını homojen oluncaya kadar karıştırın..
Ton balığı ve ançüezi bir çatal yardımıyla ezin.
Balıkları sosa ekleyin ve 1 saat buzdolabında bekletin.
Sosu diğer tüm malzemelerle hrmanlayarak servis edin.
Afiyet olsun...
