Nicklere Devam... arşivden toparladıklarım..

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
MutLu oLmak için yarını bekLemeK; karŞıya geÇmeK iÇin nehRin DurmaSını bekLemeye benzeR.!!!

öуℓєвι güℓüмѕєкι güℓüѕüη тυтυкℓαηѕιη. вαкιѕιη уαѕαкℓαηѕιη. ∂αg ∂αg σℓмαктαη υтαηѕιη

Ya geç en öne, ortalığı inlet! Ya da çekil kenara, beni seyret...

bir dostum vardı aşkımı benden çaldı,bir aşkım vardı beni benden aldı

Bak herşeyimi bırakıp sana qeLdim , Yar ben seni rüyamda biLe sevdim

Aşk, seven için ızdırap,sevilen için gururdur.Karşılıklı sevenler için SAADET, sevipte sevilmeyenler içinse Ö L Ü M D Ü R

sevmek ellerini tuttuğumda dertlerimi unutmaksa, dizlerine yattığımda mutlu olmaksa, seni öptüğümde heyecan duymaksa, O ZAMAN SENİ SEVİYORUMM.....

Hayatın toz pembe sanma! Her renk bir gün siyahlaşır..

Düşüncelerimi yok edebilseydim;Seni unutabilir miydim ?

10'suzum ama 100'suz ASLA

Seviyorum your eyes.Çünkü onlar very nice.Bi kerecik look at me.Sonra don't forget.Kalbim tik tak for you.Because I LOVE YOU...

Hayallere dalıp gitmem ben
Çünkü tek hayalim sensin benim!
Hiçbirşey isteyemem ben
Çünkü birtek istediğim sensin benim..♥

Hayat çok acımasız. Her zaman Her istediğin oLmuyo. SevdikLerin gidiyo zamansız. Dön diyebiLmek de iMkanSız . . .

söz vermiştik. sevmiştik. hani bitmezdik. bak bitti işte. ne sözün ne sevginin anlamı kaldı gerıye...

Hem üzdüm Hem üzüLdüm.
yenik düştüm.
Hayata küstüm.
yaşanacak değerLer var mı diye düşündüm.
biRkez daha gözyaşı döktüm.!!

koLay değiL qerçekten sevmek...
ömür verirsin..
KoLay oLan ihanet etmek...
tüm qeçmişini silersin..
ne sevdim delicesine
ne de ihanet ettim..
ben bu aşk oyununa bir türlü güvenemedim..

Bαsitti Bir Aşk´ı Bitirmek... Basitti "Hαdi Git" Demek... Ne BitirebiLdim Ne Git DiyebiLdim... Ben Vαr yα O'nu Çok SevDim !

Duymαn için değiL SesLenişim,GeLmen içinse hiç değiL ÇαğırmαLαrım,Bu Yürek Duymαdαn SesLenmeyi BiLiyorsα..Görmeden Sevmeyide biLir

Dertlerimi Sana Anlatsam kendi Haline Sevinirsin, Aşkımı Anlatsam Kendinden Utanırsın..

Herseyin Karşılıklı Oldugu Şu Dünyada Bir Tek Seni KarşılıkSız SevDiM Ama SenDe AnlaMadın

Yüreğime kalsaydı eğer.. Kalman yada gitmen.. Hep kal.. Hiç gitme isterdi.. Kimse olmasın hep 'sen' derdi.. Öyle çok sevdiki seni.. Gitsende işte bitmedi..

Bitti diye üzülme... Yaşandı diye sevin!

ŞiMdİ VarSa yÜrEğİn KurTar bENi SEVDiğiM.. bElKi İLKiN DeğiLim BırakTa SonUN kalaYım!

Sewiyorum birini
Een tatlı birini
Nasıl anlatsam
İlk harflerine baqsana

seni sevdigimi düşündükçe ölmeyi diliyorum tanrıdan..İMKANSIZIM...

ßυ ∂üηчα∂α ѕα∂є¢є кєη∂ιη ιçιη чαşαчα¢αкѕıη.. qüνєηмєчє¢єкѕιη кιмѕєчє..! güνєηιяѕєη ¢αηıη чαηαя нєм∂є тαнмιη є∂ємєчє¢єğιη кα∂αя..!

SEVDİĞİNE DEĞİL ASIL SENİ SEVENE DEĞER VERECEKSİN.....

Yorum Yapmadan geçmeyiniz... x)

Geri