Nickler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Tüm Mülküne Haciz Gelmiş Zengin Gibiyim ,
Çok Koydu Giderken ***ürdüklerin Bari Gülüşümü Bıraksaydın ; Ana Yadigarıydı ..

| Hic acımayacak diyen hemsireye Acısada öldurmez dedim bayıldı. Pişman Deqilim |

| Kirpiklerini kıskanırım, gözlerine Benden daha yakın diye... |

|Gel bulut ol yağda biraz ıslandır., Al başımı dizlerine yaşlandır.. Delirmişim sevde beni uslandır..Ben aklımı gözlerine takmışım...♥|

| Senin hayatimdaki yerini film yapsalar diqerleRi araya qiren Reklam olur

| Yıkık Bir Şehirden , Geriye Kalanlarız Biz .. Unutmadık |

|Besbelli Hayatımız Cefa Çekmekle Geçicek , Payımıza Düşen Sefayı Kim bilir Kimler Sürecek . .? |

| Sen!n kalb!n kotu kizım yuzsuzluk alin yazin sakin kirilip bozulma deqmezm!s sen!n icin artik senle !şı olmaz b!ttn sen onun !ç!n suprızler yapacaq!z o p.icin icin...! |

| Belki Çok $ey KayBettik Ama Gülüşümüz Hala On Numara |

| # hayatı HD kalitesinde yaşıyoruz , H'alimiz D'uman.. |

sil şu dudaklarının kenarını be kadın , gülüşlerinden yine cennet akıyor ..

| Kötü Yola Düşmüş Gecelerden Geliyorum ; Kusura Bakma Gözlerim Biraz Kirli... |

| ben seni kalbimde en derinlere sakladım , ben seni tertemiz duygularla pakladım . |

| Bir ALLAH Bir Annem BiLir Seni NasıL Sevdiğimi. Annem Hiç Çekemezdi Seni. Çünkü Ben TerbiyesizLik Edip Annem Gibi Sevdim Seni . |

Kafam Zil Zurna Güzel Olsada Yasadıklarımdan Cıkarken Hesabı Ödeyecek Kadar Ayığım . . .YOKLUĞUMDA RÜZGARIM ESER ODA SİZE YETER !!

Yarı Ölü Yarı Diri. . . Yarı Kötü Yarı İyiyim. . . Yarın Güleceğim Ama Bugün İyi Değilim..

Plastik Çiçeğin Suya Ne Kadar İhtiyacı Varsa, Benimde Size O kadar İhtiyacım Var !!!

Pisliğe Bulaşana Melekler'de Darılır..Bilirim Su Testisi Su Yolunda Kırılır..

Koleksiyon Yapmaktan Vazgeçtim EN DEĞERLİ Parçayı Arıyorum !

Kafamızda Deli Sorular Çözümlenemez Hesaplar Var , Bırak Biz Mutlu Yok Olalım!! Mutsuz Yok Olmayanlar Düşünsün (; Bitiyoruz hayat !!

Geri