15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Seni seviyorum'Larım vardı..
gittikçe devrikLe$ti..
SiLdim hépsini..
Nefretesevgiden Daha Çok Güvenirim.Çünkü Nefretin Sahtesi OLmaz!
DönüpBir An Geçmişi Anımsadığında Canın Çok Acır.Ama NafiLe "Geçmiş OLsun"Lafı KuLakLarında YankıLanır..
Geçіcі heves değilhаk edene nefes оLurum .
ben ne gidene kal derimnede kalana gitgiden yolunu kalan yerini belirlemiştir hayatımda...
AğLamakLı CümLeLeR kuRmuoRum..SözLeRime Toz Kaçtı O kadaR!
3 yanlısım 1 doqrumla cekti qittiiiı!!!!.
kimsé anLmaz bLi0rm..canıMı yaksada hayat qüLü0rm ! :/
Sevgilim varken etrafımda dolanıp kafamı karıştıran yakışıklı çocuklarrr. Şimdi nerdesiniz lağğn nerdesiniz?
- yavrum yakıyosuuuuuuuuuun
- 110 u arayın!
Kimseyi kırmak niyetinde değilim.. Lakin kış geldi bazı odunları kırmak lazım.
"bütün erkekler aynı" diyen kadın teorik olarak doğru düşünüyor. ama bunu bile bile farklı erkeklerle şansını deneyince pratikte saçmalıyor.
Kimlikteki iğrenç vesikalık fotoğrafla facebook'ta ki o muhteşem profil resminin arasındaki farka ''evrim'' denir.
Şizofren çıkmazında intihar provaları melankoli olmanın acıları♥
Oysa ilk gün çok şekerdin az da utanmıştın~
Yeterince dürüstseniz fazlasıyla aşıksanız ve gerçekten iyi biriyseniz
hazırsınız ; artık mutsuz olabilirsiniz.
Narkoz aLmıs qibi Hissettiqimden beri attıqım her adım senkronize...
yaLnzLktan koRkmuyrm da ya cnM e[LL]erni tutmaK istéRsé?...
Aranılan teselliler neden hep meşgule düştü?
Enqe[LL]edm haYatı çvRimiçi oLdğmu gRmésin!
Gideni seyretmekte saklıdır asıl acı!
Né zaman GoL diyé aRkamı dönsém - Elindé ofsayt bayRağı iLé békLéR hayat
Sadécé sénin aDının harfLéri süsLü bénde Gérisi biLdiğimiz aLfabé..!
kayboLurSun.. pusLu rüyaLarın ardınDa..gurara yoku$ SevdaLarda ..
SöyLé bana SébépsizZ bitéR mi? 'aŞk'...
dü$en biR yaPRaq qöRüRsen Beni haTıRLa deMişTim .. biLioRsun seni sonbahaRda sewmi$dim .!
bHen haYaTı cewRimDı$ı ya$ıoRum haYat bHeni enqeLLese noLuR .!
bir ynıM Sén.bir ynıM déniZ.bir ynıM yoKoLuş.bir ynım bitiŞ...
anLamı yok düşLérin peşNdén koşup düşüşLérn :|
çoq uzaqDsn duymasSn bni unttun béLqidé =(
Anladım ki ben sende bir rüzgardım estim geçtim; ama unutma Sende bende bir rüyaydın uyandım ve bittin.
Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
Pişman değilim yaşadıklarımdan Öfkem belki de yaşayamadıklarımdan..
Giden dönmeyecekse; kalanların değerini bileceksin. Ölenle ölünmüyorsa; Kalanlarla yaşamaya devam edeceksin.
Mesela ilerde çocukların "anne senin ilk aşkın kimdi ?" dediğinde eski resimleri çıkarmak yerine "babandı" diyebilmeli insan.
Aslında insan iki şeyi unutamaz; Sevdiği kişiyi ve onun yokluğunu. İki şeyi de asla saklayamaz: Sarhoşluğu ve aşık olduğunu..
Nefes alıyorsan umut var demektir; ama nokta koyulduktan sonra 'belki' demek umut değil çaresizliktir..
Aslında bir insanın gözyaşı gülüşünden daha samimi ve tatlıdır. Çünkü unutma Her gülüşün altında bir ihanet saklıdır..
Belki de hepimiz hiç düşünmeden kalbimizin en iyi kısmını vermişizdir. Hemde karşılığında bizi düşünmesi bile zor olanlara.
İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever. Önceki ve sonrakiler; Birer arayış kaçış yada aldanıştır.
gittikçe devrikLe$ti..
SiLdim hépsini..
Nefretesevgiden Daha Çok Güvenirim.Çünkü Nefretin Sahtesi OLmaz!
DönüpBir An Geçmişi Anımsadığında Canın Çok Acır.Ama NafiLe "Geçmiş OLsun"Lafı KuLakLarında YankıLanır..
Geçіcі heves değilhаk edene nefes оLurum .
ben ne gidene kal derimnede kalana gitgiden yolunu kalan yerini belirlemiştir hayatımda...
AğLamakLı CümLeLeR kuRmuoRum..SözLeRime Toz Kaçtı O kadaR!
3 yanlısım 1 doqrumla cekti qittiiiı!!!!.
kimsé anLmaz bLi0rm..canıMı yaksada hayat qüLü0rm ! :/
Sevgilim varken etrafımda dolanıp kafamı karıştıran yakışıklı çocuklarrr. Şimdi nerdesiniz lağğn nerdesiniz?
- yavrum yakıyosuuuuuuuuuun
- 110 u arayın!
Kimseyi kırmak niyetinde değilim.. Lakin kış geldi bazı odunları kırmak lazım.
"bütün erkekler aynı" diyen kadın teorik olarak doğru düşünüyor. ama bunu bile bile farklı erkeklerle şansını deneyince pratikte saçmalıyor.
Kimlikteki iğrenç vesikalık fotoğrafla facebook'ta ki o muhteşem profil resminin arasındaki farka ''evrim'' denir.
Şizofren çıkmazında intihar provaları melankoli olmanın acıları♥
Oysa ilk gün çok şekerdin az da utanmıştın~
Yeterince dürüstseniz fazlasıyla aşıksanız ve gerçekten iyi biriyseniz
hazırsınız ; artık mutsuz olabilirsiniz.
Narkoz aLmıs qibi Hissettiqimden beri attıqım her adım senkronize...
yaLnzLktan koRkmuyrm da ya cnM e[LL]erni tutmaK istéRsé?...
Aranılan teselliler neden hep meşgule düştü?
Enqe[LL]edm haYatı çvRimiçi oLdğmu gRmésin!
Gideni seyretmekte saklıdır asıl acı!
Né zaman GoL diyé aRkamı dönsém - Elindé ofsayt bayRağı iLé békLéR hayat
Sadécé sénin aDının harfLéri süsLü bénde Gérisi biLdiğimiz aLfabé..!
kayboLurSun.. pusLu rüyaLarın ardınDa..gurara yoku$ SevdaLarda ..
SöyLé bana SébépsizZ bitéR mi? 'aŞk'...
dü$en biR yaPRaq qöRüRsen Beni haTıRLa deMişTim .. biLioRsun seni sonbahaRda sewmi$dim .!
bHen haYaTı cewRimDı$ı ya$ıoRum haYat bHeni enqeLLese noLuR .!
bir ynıM Sén.bir ynıM déniZ.bir ynıM yoKoLuş.bir ynım bitiŞ...
anLamı yok düşLérin peşNdén koşup düşüşLérn :|
çoq uzaqDsn duymasSn bni unttun béLqidé =(
Anladım ki ben sende bir rüzgardım estim geçtim; ama unutma Sende bende bir rüyaydın uyandım ve bittin.
Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
Pişman değilim yaşadıklarımdan Öfkem belki de yaşayamadıklarımdan..
Giden dönmeyecekse; kalanların değerini bileceksin. Ölenle ölünmüyorsa; Kalanlarla yaşamaya devam edeceksin.
Mesela ilerde çocukların "anne senin ilk aşkın kimdi ?" dediğinde eski resimleri çıkarmak yerine "babandı" diyebilmeli insan.
Aslında insan iki şeyi unutamaz; Sevdiği kişiyi ve onun yokluğunu. İki şeyi de asla saklayamaz: Sarhoşluğu ve aşık olduğunu..
Nefes alıyorsan umut var demektir; ama nokta koyulduktan sonra 'belki' demek umut değil çaresizliktir..
Aslında bir insanın gözyaşı gülüşünden daha samimi ve tatlıdır. Çünkü unutma Her gülüşün altında bir ihanet saklıdır..
Belki de hepimiz hiç düşünmeden kalbimizin en iyi kısmını vermişizdir. Hemde karşılığında bizi düşünmesi bile zor olanlara.
İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever. Önceki ve sonrakiler; Birer arayış kaçış yada aldanıştır.