Nickler [Kendime yeni bir ben Lazımmm.. ]

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Seni bulmaktan önce aramak isterim.
Seni sevmekten önce anlamak isterim.
Seni bir yaşam boyu değil de sana hep yeniden başlamak isterim.

Nefes alıyorsan umut var demektir;
ama nokta koyulduktan sonra 'belki' demek umut değil çaresizliktir..

Bir insan yaşamı boyunca BİR KİŞİYİ SEVER önceki ve sonrakiler BİRER AYRIŞBİRER KAÇIŞ yada ALDANIŞTIR. /

Dayan be YüreğimDayan be kalbim
Sabra alış Şükre çalış 'Allah' de Her yokuşun bir inişi her inişin bir çıkışı var.

Oyuncağın kırıldı diye üzülme çocuk..
Büyüyünce kalbin paramparça olacak !

Herkes hep mutlu olmak ister mutsuzluğu yaşamadan..
Oysa düşünsene; Hiç gece olmasaydı güneşin tadını çıkarır mıydı insan ?

Kalp birkez kırıldı mı Hiç kimseye aldırmaz ve hiçbirşeyi umursamaz. Belki mutluluğun sonu ama huzurun başlangıcıdır
bu.

İnce bir çizgide alkol muayenesine tabi tutulan bir sarhoşun alelade sarhoşluğunu inkar etmesi misali;
"Ben 'Aşık' değilim!"
Ne kadar inandırıcı olursa artık...

“Çıplaklığın beni de çıplak bırakır ama yüzsüzlüğün asla beni yüzsüz yapmaz.”

Çoktan seçmeli bir soru olsan bana
cevabım hep aynı sana...
Aşık kı...
...

Seni özlemek mazoşist ruhumun sıkça denediği bir işkence biçimiydi..

Çok Tatlıyım Diyorsunuz.. Peki Sizin Aromanız Ne ? Bence Hepiniz El'Malı'sınız ..

Aşk baya yüzsüz bi misafir ! Geliyorum demiyo !

Giderken
Senden sonra başkasınıda sevebilirim diyordun.Git bakalım ama
sevebilir misin başkasını aynı yürekle ?EllerimdenGözlerimden bir
gün uzak kalsan özlüyorken.O elin O gözün sıcaklığını bulabilir misin
başka tende ?

Karların üstünde donmak üzeresin uyku tatlı geliyor şimdi ama aslında öldüğünün farkında değilsin.

Ben senı kelebeğe bile benzetmeye kıyamazken sen inatla ben öküzum dedin!

Çok samimi söylüyorum hayatımda senden başka hiç bi hayvanı öpmedim..

Adını
büyük harflerle iliştirdim Yüreğimin üzerine... Gecenin bu saatlerinde
yokluğundan ölürsem Cinayet zanlısı sen olacaksın ....

Güneş özentisi gezegenlere benzetiyorum başka gözleri;ne de olsa hepsi birer kötü sen taklidi!

Ben çok güzel aşık olurum; aptallar aklımı Tanrı yarattığını kıskanır.

Bugün doğdum kim bilir Azrail ne zaman gelir kapıma.. Yalnızlıktan çok korkarım ben;o gelinceye kadar yanımda kalsana?

O ne biçim gidişti öyle;içimde hala 'sen'ler esiyor!

Sevgili Azrail; beni ölümle tehdit etmen anlamsız.Çünkü O çoktan gitti alışkınım anlayacağın!

İnan ki böylesi daha adil sevgilim” derken merak ediyorum o teraziyi nerenle tutuyordun?

Sen yine de giderken bir çentik at kalbimeolur da dönersen kaldığın yerden başlarsın aşka!

Yanımda adını ananlara sövüyorum ana avrat! Çünkü öyle güzel öldün ki kalbimde hatırlayıp da seni diriltmeye kıyamadım!

Sen sıkma o güzel gözlerinin suyunu kıyamam..bak ben kulağını çektim ayrılığın.eh sana aşk eh sana!

Aşk küçük dilini yuttu sen gidince bu yüzden artık büyük konuşuyorum. Örneğin;"Seni hiç özlemedim!"

Aslında annem seni anlatır dururmuş çocukluğumda Meğer her masala seni anlatarak başlarmış. 'Bir varmış Bir yokmuş'..

Yeryüzünde başka hangi kadının gözleri böyle buram buram anason kokar? Inan bana sevgilim senin gözlerin en dindar adamı bile alkolik yapar.

Korkma bana aşık olmaktan ya da bir gün çekip gitmekten;çünkü kalbimdeki hiçbir cesedi sahipsiz bırakmadım ben!

Aşkın başkenti olsa gerek kalbin. O kadar kalabalık ki içerisi kıyıya köşeye bile sıkışamıyorum!

Aklıma öyle destursuz girme uygunsuz yakalanıyorum bazen!

Hadi beni duymamak için tıkadın kulaklarını; peki ya içindeki sesi duymamak için nereni tıkayacaksın?

Bi yara daha kaç kez kabuk tutar.
Ve inadına kaç kez kanatılıp kopartılır o kabuk.

Anne terliği gibidir sevgilinin terkederken attığı kazık; ne olursa olsun ikisini atanı da kayıtsız şartsız seversin.

Ben seni ihtimaller dahilinde sevdim; ama beni terk etme ihtimalin yoktu bu ihtimaller dahilinde..

Zahmet etmeseydin sevgilim ben ecelimle paşa paşa ölürdüm.

Ölmeme gerek yok ki Tanrı'm;ben O'nunla gördüm cennet ve cehennemi.Bir vardı bir yoktu!Ne yani;hepsi bu muydu?

Birine sadık olmak parmağına yüzük takmakla olmaz kadın.Sen şimdi on parmağına kırk çeşit yüzük taksan da on parmağında on ayrı ihanet olur unutma. Ben de şimdi yüzüğümü taktım orta parmağıma sana dair iki hatıra bir arada!!!

Seni benden beni tenden alıkoyamaz hiçbir ayrılık; dil sürçmesi olsa gerek "gidiyorum" deyişin dilin dilime değerken...

Aşk bitti; şimdi sen sağ ben kıyamet..

Tanrı'm bilemedim affet!
"Seni seviyorum" demekle aynıymış meğer kelime-i şehadet !

Acımın yanına adını yazsınlar; isterim senin de canın yansın!

Bu aşkın menüsünde ara sıcaklarda ihanet vardı;o boku yemek sana düştü benim payıma soğuklardan intikam kaldı!

Geri