-NFS` vS -cspb 2. yarı kaçış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan qLoR35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

qLoR35

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
qLoR35
7018.bmp

2.Yarı:
7053.bmp

qestapo'dan Tv istedik vermemek icin hud drawlı sw de mac atılmaz diyip quit attılar.. :)
Başarı Harici Post Kasma.

​Başarılar.

Başarılar.

eneslerin bizle samimiyeti belli , kardeş clanlar :) ya doğukan karaktersizi sen ? bana msn konuşmalarını attırma nb`ye. cfg diye ağlıyosun lan resmen bott :D vF clandan atılmamak için yalakalık yapma. biz sana bu clanda 2 gün önce kardeş dediğin adamların arkasından konuşmayı öğretmedik. azıcık karakterli olsan yeter. gerçi yeni clanın 2 günde karakterini bozmuş açıkcası :)

eneslerin bizle samimiyeti belli , kardeş clanlar :) ya doğukan karaktersizi sen ? bana msn konuşmalarını attırma nb`ye. cfg diye ağlıyosun lan resmen bott :D vF clandan atılmamak için yalakalık yapma. biz sana bu clanda 2 gün önce kardeş dediğin adamların arkasından konuşmayı öğretmedik. azıcık karakterli olsan yeter. gerçi yeni clanın 2 günde karakterini bozmuş açıkcası :)

onun 2 Yüzlülüğüne şapka çıkararırız kanka .y

diyorum işte o çocuk hep yalaka bozulan bişey yok

Geri