Netbilgini.Com facebook ve twitter sayfalarımız.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jockeя
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

jockeя

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
jockeя
hayırlı olsun. twitter bilmiyorum ama Facebook duvarınızda bir kere paylaşınız.
Beğenin beğendirin
İyi forumlar Netbilgini Ailesi.

Hayırlı ugurlu Olsun

Hayırlı olsun :)

hayırlı olsun faceden takip ederiz twitter anlamam :D

aynen twitter anlamam :D

twitterim var borumu ? :) no face .d

facebook sayfasına forum üzerindeki konu linklerinizi bizim gibi gönderebilirsiniz. fakat netbilgini dısındaki linkleri temizleyeceğiz.

Hayırlı olsun. Gerekliydi ;)

Twitter hesabım da yok Facebook hesabım da yok.

Bence Netbilginini takip etmek isteyen forumdan ayrılmayacak :001_huh:

Hayırlı olsun :) Netbilginliyiz Heryerdeyiz diyorum ..

her ikisinde de hayılrı olsun :D ...

hayırlı olsun

hayırlı olsn :D

hayırlı olsun.

2 gün olmuş beğen sayısı 72.
ee tabi 18 19 yaşımdayım diyen bütün liseli ve ilkokullu kardeşlerim kendilerini göstermek istemiyorlar.

zaten sorsak bir çoğu face kullanmıyordur.

her neyse Emre Abi hayırlı olsun.

Twitter hesabım da yok Facebook hesabım da yok.

Bence Netbilginini takip etmek isteyen forumdan ayrılmayacak :001_huh:

Burç abi aslında sende artık şu sosyal paylaşım sitelerine takılmalısın bence. Öyle işe gelip giderken görüyorum seni de hayattan bıtkınlık var yüzünde be abi. Hiç gülmüyorsun, geçtiğimiz pazar günü yan komşuya sordum seni oğlum balık tutmaya gitmiştir o dedi. Artık o komşu bile anlamış bak hayatının monotonluğunu :D

Benim için sorun değil yani seni her zaman görme şansım olmasada haftada 3-4 defa görüyorum ama sanal alemde hayranın çok diye düşünüyorum. Bence bi düşün şu işi. Facebook olmasa bile Twitter'ı düşün. O tam sana göre :)

Hep forum hep forum insan sıkılır artık...

Burç abi aslında sende artık şu sosyal paylaşım sitelerine takılmalısın bence. Öyle işe gelip giderken görüyorum seni de hayattan bıtkınlık var yüzünde be abi. Hiç gülmüyorsun, geçtiğimiz pazar günü yan komşuya sordum seni oğlum balık tutmaya gitmiştir o dedi. Artık o komşu bile anlamış bak hayatının monotonluğunu :D

Benim için sorun değil yani seni her zaman görme şansım olmasada haftada 3-4 defa görüyorum ama sanal alemde hayranın çok diye düşünüyorum. Bence bi düşün şu işi. Facebook olmasa bile Twitter'ı düşün. O tam sana göre :)

Hep forum hep forum insan sıkılır artık...

Cem'im artık sarmıyor İnternet'te gezinmek. 5 dakika oturamıyorum Bilgisayar başında. O yüzden Facebook gibi Twitter gibi siteler pek hoşuma gitmiyor. Leğeni maşrafayı kapan üye olmuş hem siteye öyle işmi olur. Nerde çokluk orda b... derler bizim oralarda. O yüzden hiç bulaşmayayım ben sağol.

Akile teyzeden bahsediyorsun sanırım yorumunda? Pazar günü canım sıkıldı evde iş arkadaşlarından birkaç kişi buldum balığa gittik. Şöyle gürültüden uzaklaşalım diye. Seni göremedim görseydim beraber giderdik biliyorsun abinin kapısı her zaman açık sana :)

Geri