Needfor Speed-Most Wanted-v1.0.28 Android-Oyun 2013

azamiturk34

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye Gold Üye
1
Ticaret - 0%
0   0   0

kuDKE.jpg

Need for Speed Most Wanted v1.0.28 Android Oyun 2013

NFS Serisini Bilmeyen Yoktur. Yıllarca Bilgisayar ve Konsol Başında Usta Pilotlara Taş Çıkaracak Biçimde Yarışlar Yaptık. Oyunlar Sürekli Güncellendi, Değişik Platformlara Taşındı vs. Şimdi İse Android İşletim Sistemine Uygun Sürümü Karşınızda
Gerçekten Üzerinde Çalışılmış Bir Oyun Olduğu Belli Oluyor. Kaliteli ve Gerçekçi Bir Oyun. Şu Anda Piyasadaki Birçok Yarış Oyununda Üstün Olduğunu Rahat Bir Şekilde Söyleyebilirim. Tavsiye Ederim.
vBpMp.jpg

APK Dosyası Offline : Yukarıda Verdiğim "Offline Apk Dosyasını" İndirin ve SD Kartınıza Atın. Sonra Yukarıdaki "SD Data Dosyasını" İndirin ve ' rar 'dan Çıkarın. Çıkan Klasörü "sdcard / android / data" Klasörünün İçine Kopyalayın. Daha Sonra Önce İndirdiğimiz "Offline Apk" Dosyasını Kurup Oyuna Geçebilirsiniz.

Boyut : APK Dosyası 12mb / SD Data Dosyası 550 mb ve Üzeri Olabilir, SD Kartta Kapladığı Alan 1.72 gb

Boyut: 550 mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Android

2yubk.png

Need for Speed Most-2013

(((Alternatif)))

Need for Speed Most-2013
[img]http://i.imgur.com/NwCc2.jpg[/img]

Esselâm

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! 5 Yıldır Beraberiz 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap
0
Ticaret - 0%
0   0   0

Kardeşim daha detaylı anlatırmısın ben bundan birşey anlamadım

Home Register Log In