~`Ne[R]oNe[X]`~ wS Dejavu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dellux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

dellux

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
dellux
Ark. Nick iLe Kasıordum Morkaplan [Maho] wS De oynayısını görmek için Ws istedim FAkat Sw Awp_baTTLe mış :S

giremedim Muhammedi BEklettim :S Sonrada Dejavu Geldi Gel Benle Ws At Bot LoL Ezık vB Laflar Söyledi Snirlendim... Sonuçç

adsiz resim, resimler, resimleri, i...ge, images, photo, foto?raf - ResimUpload.COM
adsiz resim, resimler, resimleri, i...ge, images, photo, foto?raf - ResimUpload.COM

El Vermem Demiştim İnanmadı :D Kaçtığını görüceksiniz sol üstte :D

Aferin Len ibo adam oLuon Yavaş yavaş :D

adam ibo ya :D qL

Yorumlarınız İçin Eyvallah..

Böylelerini Yenmek Benim İçin Bir Zevktir

Dikkat : ~`CrazYDeLLuX`~ Ta Benim :)

Yavrum İbo HeLaL . Kanka Awp_Battle oLmasa Sana Kitlerdim Orda :D

Ark. Nick iLe Kasıordum Morkaplan [Maho] wS De oynayısını görmek için Ws istedim FAkat Sw Awp_baTTLe mış :S

giremedim Muhammedi BEklettim :S Sonrada Dejavu Geldi Gel Benle Ws At Bot LoL Ezık vB Laflar Söyledi Snirlendim... Sonuçç

El Vermem Demiştim İnanmadı :D Kaçtığını görüceksiniz sol üstte :D

Kardsm iLk ÖnceLikLe TebrikLer DiLyorum Yendin. Ben Sana Ezik demedim Bot Demedm :) Sadece Bana GeL benimLe Vs At LoL dedim LoL´un AnLamıda GüLmek Demek.

iyi OyunLar Tekrardan TebrkLer .

Ha Kards Bu arada Vs den Kaçmadım Kaçmamda Sonuç Ne oLursa oLsn. Bi Anda Net KoPtu .

Eyvallah Mah0 Senlede Bi aRa Kardeşlik Ws AtaLm Dostm :)

ALLah neronex e mi yenildin Bn 15 0 yendim neroyu :D UhquR.Kjnq hatırladınmı :D

Lan şmid Bana Kfür Ettirtme Herkes blior O Ws De kimin Yenidigini Linki Verdim Zaten Bazı Arkadaşlara p0st Kasma :@

Geri