19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Barbunya konservesini süzgece boşaltıp suya tutarak durulayın. İyice süzün; domates ve salçayla karıştırın. Malzemeler
440 gr barbunya konservesi
1 büyük domates, küpler halinde doğranmış
yarım su bardağı acısız salça
280 gr sade mısır cipsi
8 marul yaprağı, ince dilimlenmiş
1 küçük avakado, dilimlenmiş
20 gr kaşar peyniri, rendelenmiş
Tarifi
1. Barbunya konservesini süzgece boşaltıp suya tutarak durulayın. İyice süzün; domates ve salçayla karıştırın.
2. Tabaklara cipsi yerleştirin ve üzerine marul, barbunya karışımı ve avakadoyu ilave edin. Peynir rendesi serpip hemen servis yapın.
Barbunya konservesini süzgece boşaltıp suya tutarak durulayın. İyice süzün; domates ve salçayla karıştırın. Malzemeler
440 gr barbunya konservesi
1 büyük domates, küpler halinde doğranmış
yarım su bardağı acısız salça
280 gr sade mısır cipsi
8 marul yaprağı, ince dilimlenmiş
1 küçük avakado, dilimlenmiş
20 gr kaşar peyniri, rendelenmiş
Tarifi
1. Barbunya konservesini süzgece boşaltıp suya tutarak durulayın. İyice süzün; domates ve salçayla karıştırın.
2. Tabaklara cipsi yerleştirin ve üzerine marul, barbunya karışımı ve avakadoyu ilave edin. Peynir rendesi serpip hemen servis yapın.