~ n1`s | Ee#Tt`M <Ac1> ( VS ) - aLLe[n].`

0
EXE RANK

-aLLe[n].

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-aLLe[n].
evet beyLer herkez ~ n1`s | teamı tanır sağlamlıklarıyla bilinirler :D nese Ee#Tt`M. <Ac1> 'ya vs teklif ettim hafif makara yaptılar ama sonuç acı oldu . Ama arkadaş sağlam yani onuda tebrikederim dostca bi oyundu ben biraz yorum olsn die koyuyrum ss yi baska bir niyetim yok ~ n1`s | a$q`M >FT< seni birgün ezeceğim oqlum afasdfasfasd:D:D

[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/1320/ettm.jpg[/IMG]

toLga başarılarının dev***** dilerim knkam xD

tolgacım beni ezmen için cfgyi bırkıcan iLk :D

güzel dev4mını dilerim

tolgacım beni ezmen için cfgyi bırkıcan iLk :D

bak ya cok ayıp fero def kasıyorum diyorum inanmıyosn :D :D.Cfg master olsam sana beyincik operasyonu yapardım xD Nediyim qk sende Cfgmastersin bunu herkezbiLiyo

eyw arkadaşlar mehmet saol knkm :D

beyLer arkadaş diyor ki ~ n1`s | E`#Tt`.M* <4c1> yani adem

eed arkadasLar her zmn qruLen sey yıne basımda bırkac kndını zekı sanan cocukLar ısmımı ve cLanımı Lekelemek ıcın yaptıqı bu davranısı yakstıramıorm
sxe launcher hatasından cs qiremiyordumda zaten
bu konuLa ıLqıLenmk qbı bı zmnımı harcıyamıcam bızı ve benı bıLen bıLr eer ztn ınanmk ısteyen bızı tanımamsdr !
koLy qLsn ..
E`#Tt`.M* <Ac1>* ii yorumlar

bende şahsen inanmiorum kardeşim ademi yendiqine yani inanamiyorum :)

bak kardeşim bu olaya ferhatda şait oldu beni burda yalancı cıkarmaya calısma insanı deli etme git ferhata sor + ademe sor .

ben nie kardeşim gibi sevdiğin Ferhatın clanını lekelemeğe caLışayım ? bide cocuk diyo ya bas git surdan

işim gücümyokda burda yalandan FERHATLARIN Swsine fake sokup yencem + ordaki admin1 de ferhat

ben mi seni deli ediyorum :D adamın görüşü bu iimisin sen ? git msnsini ekle sor ok

bu yorumu ademmi attı? ya töbe töbe ELİNE Verdim hala ne konusuyorki?

beni burda konusturmasın insanca dostca buraya ss koydum adam gibi dursun

Tebrik Ederim .. :)

eywallah kardeşm eksik olma .

Birde benle ws yap xD

~ n1`s | HoL!g4n*

bu yorumu ademmi attı? ya töbe töbe ELİNE Verdim hala ne konusuyorki?

beni burda konusturmasın insanca dostca buraya ss koydum adam gibi dursun

onu ona söyliceksin o zmn bana afra tafra yapma ok adam qibi oku yorumu :)

Birde benle ws yap xD
oo hoLiqan reis :D bakarz ya biara xd

ya benmi yanLıs okudum sen en altda ben ademi yendiğne inanmıyorm inanamıyorm ? yoksa yanlsmı gördm @

saolun beyLer yOrumlarınız için

hllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Ademı bılırım saglam oynar allen tebrık ederım ama adem kadar ıyı oynuyosan bırakda sen kendını ovme baskaları ovsun senı tebrık ederım !!!

Güzel tbrkler kardesım

Geri