MysouL INEXİNFERİES BIRI BUNA SAKLAMAYA OGRETSIN BALE :)

0
EXE RANK

~Roncuharze*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~Roncuharze*
ARKDASLAR TUNCAY ARKDASIMIZDA INEXİNFERİES BULUNMUSTUR BUYRUN SS
7fv1w.jpg

gL kardeş iyi yakalamışsın :) anca açar oynar bebeler :D

Anca bunla oynarlar zaten bu botlar :) Şekilsiniz ya Haımınaaa

Madem actın bellı etme
Geçmiş Olsun.

bide temizim diyodu utan be.

-Army- | REZİLLIGI.!.

Şu army Rezilliği yazan Pasif İnsanlara Sesleniyorum o Bizim Rezilliğimz Değil Size tw weren arkadaşımızın Rezilliğidir ;) Lexporsda Bulmuşşsunuz Clandan attık MySoulda Bulmuşsunuz Clandan Atıldı;) Şimdi Army adına Değil Şahıs adına Konuşun

Adam sizin clanda ve siz buna musade ediyosanız clanda da suc wardır bız adamı ızlemedık ama attı wallbanq'ler herseyı ortaya cıkardı sız adam ızlıye bılıyonuz ve buna müsade edıyosunuz.Clan Adını Kırletıyonuz.

Şu army Rezilliği yazan Pasif İnsanlara Sesleniyorum o Bizim Rezilliğimz Değil Size tw weren arkadaşımızın Rezilliğidir ;) Lexporsda Bulmuşşsunuz Clandan attık MySoulda Bulmuşsunuz Clandan Atıldı;) Şimdi Army adına Değil Şahıs adına Konuşun
Adam sizin clanda ve siz buna musade ediyosanız clanda da suc wardır bız adamı ızlemedık ama attı wallbanq'ler herseyı ortaya cıkardı sız adam ızlıye bılıyonuz ve buna müsade edıyosunuz.Clan Adını Kırletıyonuz.

YAZIK BİSE DEMYOM.

mysoul'un attığı duvarlardan sonra izliyor demiştim inanmadınız , tuncay'a tw ver dedim verecem deyip aynı anda guit cektiniz + maç sonu odanıza geldim ana avrat kufur ettınız. bukadar adamsınız işte üste çıkmaya calısma herşey açık :)

Orada bende vardım Kufur duymadım :)

kardeşim allah senden razı olsun :)
3 gündür bunun için ugraşıorum
sölemedigim kişi kalmadı - bulaşma sw giremezsin dediler :)
küfür edip çıktım sw her gördügünde banlıodu

Kemal ' e clanın yarısı gh dedigimdede beni banlattı ezmeler :)

kardeşim allah senden razı olsun :)
3 gündür bunun için ugraşıorum
sölemedigim kişi kalmadı - bulaşma sw giremezsin dediler :)
küfür edip çıktım sw her gördügünde banlıodu

Kemal ' e clanın yarısı gh dedigimdede beni banlattı ezmeler :)

Bende Ts'den Dedim Adam Yerine Koymayıp Ban Attılar , 2 Güne Kadar Tag Değişirler Şimdide. -Army- | BU MUSTAAK SIZE :)

Kardeşim bunlar o kadar yüzsüz 3 gündür ban yiyorum gh dedik diye
Diğerleride adamın yalakası cok iyi oynuyoya cfg dileniolar :)

Kardeşim bunlar o kadar yüzsüz 3 gündür ban yiyorum gh dedik diye
Diğerleride adamın yalakası cok iyi oynuyoya cfg dileniolar :)

Haklısın kardeşim. 2 - 3 Gün Önce Clandan Atıldım Niye Diye Sorarsanız Neymiş Tuncay'a Gh Deyip Clandaki Adamlara İftira Atıyomuşum , kemaL , emre adamlıgınuz bumuydu :)

Geri