MÜtkİŞ cfg ler oyuncu cfg leri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan N1rvana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

N1rvana

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
N1rvana
BeyLer Bu Cfq Cok Saqlam Bana Gore Manyak Bişe Buyuk Konuşmak Istemıorm ama Bana Gore Sper İnsallah Sıze Gorede Guzel gelir
İYİ FRAGLAR !!!!!
Link: UpS.cfg ... at uploaded.to - Free F..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

x3 | Morgan cfg
LİNK: MorgaN.rar ... at uploaded.to - Fre..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Buyrun Size Dünyanın En İyi Cs 1.5 Oyuncularının CFG leri

--------------------------------------------------------------------------------

link: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Konu: *aAa*kabal cfg

--------------------------------------------------------------------------------

*aAa* Kabal ın cfg sini isteyen??

Arklar çoğunuz bilirki Dünyanın en ii oynayan oyuncularundan biridir Kabal ince bi araştırmadan sonra dünyanın en iilerinin cfg lerini buldum bu kabalınki ama isteyene

Parent Directory
!oreKcfg/
3D rambo/
GG YoRLiN/
GG49 MaYeRs/
GG51 OliGan/
GG55 latOr/
GG56 Baldours/
JAEGARN/
NiP-HeatoN/
NiP-Potti/
NoA XeqtR/
NoA elemeNt/
NoA method/
NoA naikon/
NoA shaguar/
SK.swe-SpawN/
SK.swe-ahl/
SK.swe-fisker/
aAa Emkill/
aAa JoN1oP/
aAa KabaL/
aAa ZatO/
aAa r0nan/

elimde bunlar war ama şuan verdiğim aAa KabaL/'ınki İncelemeden kurmayınız sorumlu ben olmam :=)

+rep beğenirseniz tabiiii.....

WERSENDE CANIN SAOLSUN WERMESENDE ...

ßUYRUN LİNK : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Bir çok gereksiz adamları sıralamışsın mesela morgan ın şampıyonluğundan yanlış hatırlamıyorsam 8 sene geçmiş belki KaBaL da olabilir, sen hala morgan diyorsun şuan morganı tarih eden adamları saymamışsın mesela f0rest, GeT_RiGhT, tAz, LUq, Walle, sunde ve saymadığım 100 lerce nick..

spawn'ın teamı incele sonra gel morgan kimmiş

amq bunlar dandık cfg bıktım *aAa* kabakmıs onun cfgsını nerden bulcaksınız bır kere yalancılar

Geri