Msn patlatma programı msn terror indir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehmet93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

mehmet93

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mehmet93
Kısa bir port saldırısına benzer birşeydir. Tamamen Msn ele geçirmez. Kullanıcıyı Msn'sine sokmaz.

onu bende bılıyorum elimde olan bu ama msnsını kıtler karsı tarafın sen acmadıgın surece acamaz karsı taraftakı

:) peki karşı taraftaki giremicekmi msn e ? bana da böle bişey oldu galiba yaw giremiom msn e ?

programı indir

tamam düzelttim :)

Bu Tür Programların İşe Yaradığını Görmedim Büyük Bir İhtimal Bu'da Bir İşe Yaramıyordur

Emeğe Sayğı Paylaşım İçin Teşekkürler.

yalan böle programlar inanmayın arkdaşlar böle programları veriyolar msn adreisini filan yazıyosun sonra senin msn adresini bu program paylaşan adam patlatıyor sakın ha sakın inanmayın msn adresinizi kaptırırsınız

ilk önce arkadaslar ben kimseyi zorlamıyorum ındırın dıye bazı serfsızler bısey yazmıs rahatsızdg denedınmıde konusuyosun sımdı sen den bi olmazasa boynumu keserim justcause sanda aynıs gecerlı den oıle onus

denemeye gerek yok ben bi sitede adminken böle programı birisi paylaşmıştı aynı senin sölediklerin gibi söledi indirdigim anda msn adresim gitti denemek amaçlı indirmemiştim virüs konturolü yapmak için indirmiştim lütfen böle programları paylaşmayalım aynı şey senin başına gelse msn adresini çalsalar birisi senin düşüncen ne olurdu onuda sölersen sevinirim genede paylaşıımından dolayı emegine saglık emek harcamısın sonuçta o söledigin lafı iyade ederim geri doru konuş arkdaşım :D

just kardes vallah ole bısey yok ben kımsenuın adresını falan calmıyorum deneyenlere bak sor olmusmu

sağoL ama sevmedım .D:D

Paylaşım için saoL

mehmet başla bi link wermisin kardeşim şu an ben inideremiyorum bnuda :)

lan indir sen bişey olrsa konus burda benı rezıl et

verıım kardesım

önemli deil arkadaşlar ben üçkatcı deılım bunu bılın bu program yaramzasa yuzume tukurrn

Bosversenize ya...Niye adam gibi yaşamıyonuz ki..İlla illegal şeylerlemi uğraşacaksınız.. ? :)

Geri