Msn Hesabı Kapatma[Silme] Resimli Anlatım

6
EXE RANK

LegendsNeverDie

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LegendsNeverDie
İlk Olarak Bu Adrese Giriyoruz Ve Msn Adresi Ve Şifre İle Giriş Yapıyoruz.
[COLOR=#417394]https://login.live.com/login.srf?wa=...=1055&id=38936[/COLOR]

Daha Sonra Hesabı Kapat a Tıklıyoruz Ve Karşımıza Yeni Bir Sayfa Açılıyor

Burda E-Posta Adresi Şifeniz İstenecek Şifrenizi Girin ve Evet e Basın

Tebrikler E-Posta Adresiniz Kapanmıştır.
Not: : Eğer MSN Hotmail hesabınızı kapatmayı seçerseniz, oturum açma adınızı 30 gün sonra yeniden kullanamazsınız. 30 günden sonra herhangi biri bu oturum açma adını yeniden alabilir. Kısıtlı hesaplar (Passport Network'teki bazı hizmetlerde ve bazı sitelerde oturum açabilmeyi sağlayan hesaplar, geçerli email adresi gerekmeden açılan hesaplar, email doğrulama işleminden geçmemiş hesaplar) ve Hotmail dışındaki email ile açılmış olan hesaplar oturum açma adlarını anında yeniden kullanabilirler.

Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır bu yazı cıkıyor acil yardım bekliyorummmmm

Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır bu yazı cıkıyor acil yardım bekliyorummmmm

Öncelikle Windows Live hesabını kapatacaksın. Ordaki sayfada yazıyor.

By BuRç-X gerekli açıklamayı vermiş :)

Geri