Mourinho: "Ronaldo daha ne yapsın!"

20
EXE RANK

` La[S]T.# ~ @FENA ;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
` La[S]T.# ~ @FENA ;;
Çarşamba günü oynanacak olan Real Madrid-Barcelona maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo'ya yönelik eleştirileri yanıtladı.

Aralık ayında oynanan El Clasico'dan beri taraftarla arasına kara kedi giren ve hafta sonu oynanan Mallorca karşılaşmasındaki futbolu çok eleştirilen oyuncusunu şu sözlerle savundu:

"Bir buçuk yıldır buradayım, Ronaldo'nun kaç gol attığını hatırlamıyorum. Kaç tane hat-trick yaptığını, kaç tane kritik gol kaydettiğini de... Mallorca maçının ikinci yarısındaki Ronaldo, benim için en iyi oyuncuydu. İnsanüstü çalıştı. Bu şekilde çalışıyorsa elbette takımda en önemli futbolcu olur, böyle bir futbolcuya kim dokunur."

"BARCELONA'YI İZLEMEDİM"

Barcelona maçının onbirini söylemek istemediğini söyleyen Mourinho, "Barcelona maçını kazanmayı kariyeriniz açısından önemli bir artı olarak görüyor musunuz?" şeklindeki bir soruya, "Büyük bir maç ama ben birşey kanıtlamak zorunda değilim. Bundan sonra daha kaç tane kupa kazanmam lazım? Benim için artık maç kazanmak sadece kişisel bir memnuniyettir. Çarşamba da aynısı olacak" cevabını verdi.

Mourinho, son iki yıldır Barcelona kulübü ile yaşanan polemiklerin hatırlatılması üzerine de, kendisi açısından değişen birşeyin olmadığını, Barcelona ve Guardiola ile her zamanki ilişkiler içinde olduğunu, bir problemi bulunmadığını söyledi.

Portekizli teknik adam, yine bir soru üzerine, geçtiğimiz pazar günü televizyonda Barcelona-Real Betis maçını değil Milan-Inter karşılaşmasını izlediğini ifade etti.

Geri