Modem Firmware Güncellemesi ACİL YARDIM

5
EXE RANK

AEROPOSTALE.`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
AEROPOSTALE.`
Beyler TD-W8901G 3.2 versiyon model modemim var ve internetten sık sık düşüyorum firmware güncellemesi gerekiyor sanırım bir yardım edin lütfen.Nerden bulabilirim veya bulursanız bu konunun altına yazın lütfen

Aynı sorun bendede var 3 gündür internetim sürekli kopuyor neden hala çözemedim 3 senedir hicbir sorunum yoktu son 2-3 gündür sürekli aralıklarla (20dk.30dk 1-2 saat aralıklar) ile kopup duruyor.. çözümü bulursan banada yazarmısın Modem marka (Td-8817)

bazı yerlerde okuduğuma göre adaptörden modeme yeterli güç sağlanmamasından olabiliyormul ve tp link in sitesinden en güncel firmware indir senin ki olur belki benimki olmadı

bazı yerlerde okuduğuma göre adaptörden modeme yeterli güç sağlanmamasından olabiliyormul ve tp link in sitesinden en güncel firmware indir senin ki olur belki benimki olmadı
Dün çok seri bir şekilde aralıklarla kesiliyordu bugün öyle bir kesinti olmadı belkide az kullandığımdandır ama dün gece modemi fabrika ayarına cekip kullanıcı adını felan herseyi yapılandırdım belki sornunun çözümü bu olmuştur..
Şuan herhangi bir sorun yok.

bende aynı şeyi denerim teşekkür ederim :)

türkiye versiyonundan değil ama kendi sitesinden yani .com adresinden indirdim son güncellemeyi ama olmadı neyse bunu deniyim bide çok teşekkür ederim bilgi için :)

Geri