Mİkrofon hakkinda yardim !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Jack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

*Jack

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
*Jack
Merhaba.ben cs de mikrofonumla konuşurken sesimin daha kalın olarak gitmesini istiyorum.onun için özel programlar felan var ama ses kaydederken veya msn den felan işe yarıyor cs de işe yaramıyor.Cs için gerçek zamanlı mikrofon sesini kalınlaştıran bi program var mı ?

ben 16 yaşındayım 23 yaşında falan sanıyolar sesi duyunca:D program falan da kullanmıyorum ama mikrofondan kaynaklanabilir..

o biraz da senden de olabilir be benim sesim ince olduğundan 14-15 yaşında sananlar bile oluyor ya :) o yüzden arıyorum böyle bi program vs bişi..

Dediğin gibi bir programın olduğunu sanmıyorum, hemde akıl yaşta değil baştadır ses değil bilek önemlidir xPcPwP :)

mikrofon alıcsından olabiliyor bazen

Öyle aptalca bir konu açmışsın ki bişey diyemiyorum, neden kalın gitmesini istiyorsun sesinin, bizim sesimiz odun gibi duyan adam kaç yaşındasın diye soruyor çekiniyorum 19 demeye çünkü adam 30 yaşında adamın sesi var sende diyor mahcup oluyorum, mis gibi ince sesin var nerden çıktı bu kalın ses ? Yok alay ediyorlar CS'de duyunca diyorsan, o onların aptallığı gir mis gibi oyununu oyna sonra çık, kimsenin lafına da bulaşma istediği kadar bağırsın çağırsın bebe desin, o onun terbiyesizliği
Özel program falan bu iş için değmez, sesini gırtlağından çıkartırsan kalın çıkar çözüm bu ama yapmamanı tavsiye ederim. Yorma kendini Relax ol. Unutma sen neysen osun.

k.bakmada burc a katılıyorum sesinin kıymetini bil çünkü sen istesen de istemesende gün gelicek kalınlaşıcak

konuşmuş yine cix :D Sesi de cocuk sesi gibidir zaten atıp tutuyor öle :D

Walla ben İstesemde İstemesemde Bazen inceliyo Bazen Kalınlaşıo SözcükLeri Söylerken bazen Kalınlasıo :D:D

belli olmuyo ruh haline göre değişiyor

Geri