2
EXE RANK
FİREMAN ;
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 5 Ocak 2010
- Mesajlar
- 2,559
- Tepkime puanı
- 1
- Puanları
- 0
- Yaş
- 35
1-Bir fincan havuç suyu
1 tatlı kaşığı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı balla karıştırılır
Havuç suyu yerine patates suyu da kullanılır
Bu karışımdan öğle yemeğinden 1 saat önce ve yatarken olmak üzere günde 2 defa yenilir
2-Bir çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı bal ve yarım limon sıkılıp içilir
3-Yemeklerden sonra nane ve papatya çayı içilmelidir
Yemeklerden önce ise aynı safa çayı
nergis çayı
kantaron çayı
keten tohumu
meyan kökü gibi bitkilerden çay yapılarak içilir
4- Bir bardak kaynar suya
10 gram civanperçemi konulur
10 dakika demlendirilip günde 2-3 bardak içilir
5- Bir bardak kaynar suya 6 gram ufalanmış ebegümeci konulur
10 dakika bekletilerek günde 3 bardak içilir
6-Bir bardak kaynar suya 5-10 gram kantaron konulularak 10 dakika demlendirilir
Öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilir
Bu karışımı içmeye 25 gün devam edilir
7-Bir bardak suya 10 gram kuru üzüm konularak 10 dakika kaynatılarak içilir
8-Bir su bardağına yarım fincan patates suyu
1 tatlı kaşığı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı bal konularak karıştırılır
Üzerine su ilave edilerek sabahları aç karnına içilir
9-Bir su bardağına 1 fincan havuç suyu
1 tatlı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı bal konularak karıştırılır
Üzerine su ilave edilerek günde 3-4 bardak aç karnına içilir
Bu uygulamaya 2 ay devam edilir
Mide yanmasını geçirecek besinler
Mide ağrılarınıza son verecek sağlıklı ve dost besinlerle yemek yemenin keyfini çıkartabilirsiniz…
Karnabahar
Haşlanmış karnabahar
mideyi asit saldırılarından koruyarak tüm sorunları giderebilir
içeriğinde bulunan gefar nato maddesi ülser ilacının hammadesi olarak kullanılıyor
Lahana
Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin
ince şeritler halinde doğrayıp salata yapın
Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve için
Lahana
ülser ve gastrit ilacı olarak biliniyor
Dörtte bir lahanayı yıkayıp kalın şeritler halinde doğrayın
1 kerevizi soyup doğrayın
1 havucu temizleyip dilimleyin
Lahana
kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp sabah akşam suyunu için
Patates
Çiğ Patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır
Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın
Su
havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için
Elma sirkesi
Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın
maden suyu
Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz hale getiriyor
Ispanak
Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin
Taze yapraklarını salata olarak yiyin
Zeytinyağı
Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için Safra salgısını artırıyor
Baklagil
fasulye
bezelye ve mercimekte bulunan bioflavionid maddesi
midenin koruma faktörünü artırıyor
Muz
Mideyi seven meyvelerin başında geliyor
Ara öğünlerde birer muz yemek
midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir
muz
mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor
Kızarmış ekmek
Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor
Meyankökü
Güçlü bir mide koruyucusu
Yapılan son araştırmalara göre midedeki aşırı asitlenmeyi azaltıyor




2-Bir çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı bal ve yarım limon sıkılıp içilir

3-Yemeklerden sonra nane ve papatya çayı içilmelidir






4- Bir bardak kaynar suya



5- Bir bardak kaynar suya 6 gram ufalanmış ebegümeci konulur


6-Bir bardak kaynar suya 5-10 gram kantaron konulularak 10 dakika demlendirilir



7-Bir bardak suya 10 gram kuru üzüm konularak 10 dakika kaynatılarak içilir

8-Bir su bardağına yarım fincan patates suyu



9-Bir su bardağına 1 fincan havuç suyu




Mide yanmasını geçirecek besinler
Mide ağrılarınıza son verecek sağlıklı ve dost besinlerle yemek yemenin keyfini çıkartabilirsiniz…
Karnabahar
Haşlanmış karnabahar



Lahana
Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin










Patates
Çiğ Patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır




Elma sirkesi
Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın

maden suyu
Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz hale getiriyor

Ispanak
Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin


Zeytinyağı
Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için Safra salgısını artırıyor

Baklagil
fasulye



Muz
Mideyi seven meyvelerin başında geliyor





Kızarmış ekmek
Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor

Meyankökü
Güçlü bir mide koruyucusu

