-mF (VS) -apw //

0
EXE RANK

FevziMert@Mke

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
FevziMert@Mke
i6161078_yeni-bit-eslem-resmi-6-.bmp
2.yarı çıktılar

GLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

nedense pc sine girdiğim an önüme loader inexinferis cıktı ve tw kapadı . hayret

Adamın Tw sınde Grıoruz En son Kullanılanlarımda Usb girişi var ve İnexinferis Loader exe var Sonra tw kapıor Sxe Türemesi işte Baska nolcak

ulan boş boş konusonuz hadi bi ss koyun olm malmısınız siz inexsinferis orda kırmızı herkezde war o kendi regeditine yazda bak mal sw lere girerken inexinferis yazıo oda onu oraya kaydediyo yaz çalıştıra regedit üstten bula gel kendi pc nize yazın bakalım inexinferis çıkıyomu çıkmıyomu o hile deyil olm ne kadar cahilsiniz hile olsa ordaki şey mavi olur malsınız mal bide cs oynuyonuz diye geçiniyonuz bide oyun içi werdim ak salagı oyun içindede bi sikim bulamadın her şeye kadar baktın sonrada burda tw kapadı diyon bakıp gittin adamı delirtme her maçtan sora tw weren biriyim ben tanıyan tanır tanımayan örnek alır akıllı ol türeme sizssiniz weletler sizi ...

Koca gözlerimle görmeden inanmam gl.

atarsak bi maç sende inanırsıN krdş sorun deyil her maçtan sonRa isteyene tw weriyorum ...

cahilsiniz olm ne diyim başlata gel ordan arama yerine inexinferis yaz sonra regedite gel yukardan bul seçeğine tıkla orayada inexinferis yaz yazınca orda sendede aynı şey çıkar kodumun cahili herkeste çıkar o ak cocu seni oranın mavi olması lazım daha uzatıolar soktumun bebesi wer tw atnı şeyi bende sende buluyum piçkurusu seni böle aglatırım işte ben beni tanıyan tanır o ç senin adını ben daha ilk defa duyuyom türeme seni !

Geri