Metin2 ~ torrent hatası yardım pLs ^

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan th3aLLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

th3aLLen

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
th3aLLen
Kac saat bekledim kac kere internetden indirdim , arkadaşdan cd alıp yükledim , Olmuyo Olmuyo OLmuyo yardım edin beyLer Lütfen ya

49.08 de takılıp kalıyor yardım edin arkadaşLar ^^

Aynısı Bende oLmustu . 1 ay oynayamamıstım. Sorunun Cevabı bende Sımdı Iı dınle arkadasım cok yontem war hangısı tutarsa artık 49.8 weya baska bu sorun ınternet hızından dolayı oluyor.. sımd metin2.org dan ındır metin2. yı basta bısı qelıyor daha hızlı felan fılan kabul edıyorum de oyunu acmadan once karsına torrent gelmeden once qelıyor bu sonra .. sag alt kosede torrent sımgesı war ona Gel Band Hizi Limitsizdeyse 10 Kb/s ne aL .. 2 3 saat pcyı acık bırak %100 olur oda oLmadı oyunu ındırdıkden sonra yerel dısk C ye mı yukLedı Ismı Metin2 Oluo Ismını Metin2_Turkey Olarak deıstır hemen dolabıLır 2 3 beklemene Gerek kaLmaz oda oLmadı Metin2_Turkey Olarak Dye Taşi .. oda oLmazsa 1 Ncı Yontem %100 oLur sen gınede bunları dene ama Metin2 nın ısmını Metin2_Turkey Olarak deıstır. Unutma Deıstırmeyı ... Bı Teşekkur bi +rep ısterım bu kadar yazdım artık :)))

émin ol hepsini tekrarlıyarak yaptım :) Ama olmuyo işte .)

Hmm olmuyorsa sana bı yontem soylıcem bunu yap %100 Olacaktır .. Sımdı sendekı Metın2 yı flash bellegın ıcıne at bı arkadasına qıt Patchlerı onun Pcsınden yuklesın sonra kendı pcne qetır tamamdır . . .

Geri