15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Merhabalar Metin2 Turkey Oyunculari
Son Gunlerde Artan Hesap Calinma Olaylarinin Bir Cogu Sahte Metin2 Sitelerinden Kaynaklandigini Dusunmekteyim ... Nitekim Buyuk Abilerimiz Bu Gibi Olaylar Karsisinda Tecrubeli Olsalarda , Oyun Hakkinda Acemi Olan Kardeslerimiz , Bu Siteler Karsisinda Magdur Olmaktadir ..
Oncelikle Bir Hatirlatmada Bulunmak istiyorum ..
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#432b18]http://www.metin2.org[/COLOR][/FONT] Haricinde Hicbir Sitede "Login" yani Giris Yapmayiniz ..
Oldu Ki Bir Site Gordunuz ... Sahte Olup Olmadigini Nasil Anlarsiniz ... Simdi Ondan Bahsediyorum ..
Bu resim dosyası tekrar boyutlandırılarak ekrandan taşması engellenmiştir. Buraya tıklayarak resmin orjinal boyutunu görebilirsiniz. Dosyanın orjinal boyutu 939x482 ve boyutu 103KB dır.
Yukaridaki Resim , Metin2 Hesaplarini Calmak icin Hazirlanmis Sahte Bir Siteden Goruntudur .
Sitenin Sahte Olup , Olmadigini Anlamanin En Kolay Yolu Kaynak Kodlarina Bakmadir !
Not : Sitenin Kaynak Kodlarini Gormek icin "Tarayicinizin Gorunum Sekmesine Tiklayiniz ve Kaynak veya Sayfa Kaynagini Goster Butonuna Tiklamaniz Sonucunda Kaynak Kodlarina Ulasabilirsiniz ...
Bu resim dosyası tekrar boyutlandırılarak ekrandan taşması engellenmiştir. Buraya tıklayarak resmin orjinal boyutunu görebilirsiniz. Dosyanın orjinal boyutu 805x150 ve boyutu 29KB dır.
Yukarida Screen Sahtece Duzenlenmis Bir Metin2 Sayfasinin Kodlaridir ...
Form Demek Sizin Login Olurken Bilgilerinizi Girdiginiz Yer Demektir ..
Gordugunuz Gibi Form Bolumu Ucretsiz Site Uzerinden Calismaktadir ...
Sahte Metin2 Sitelerini Lutfen GM - SGM ve GA Arkadaslara Bildiriniz !
Mert H./Öğrenci / Mustafa A / Web Guvenlik Uzmani
Selametle / Diger Dokumanlarimi Bekleyin !
Son Gunlerde Artan Hesap Calinma Olaylarinin Bir Cogu Sahte Metin2 Sitelerinden Kaynaklandigini Dusunmekteyim ... Nitekim Buyuk Abilerimiz Bu Gibi Olaylar Karsisinda Tecrubeli Olsalarda , Oyun Hakkinda Acemi Olan Kardeslerimiz , Bu Siteler Karsisinda Magdur Olmaktadir ..
Oncelikle Bir Hatirlatmada Bulunmak istiyorum ..
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#432b18]http://www.metin2.org[/COLOR][/FONT] Haricinde Hicbir Sitede "Login" yani Giris Yapmayiniz ..
Oldu Ki Bir Site Gordunuz ... Sahte Olup Olmadigini Nasil Anlarsiniz ... Simdi Ondan Bahsediyorum ..

Yukaridaki Resim , Metin2 Hesaplarini Calmak icin Hazirlanmis Sahte Bir Siteden Goruntudur .
Sitenin Sahte Olup , Olmadigini Anlamanin En Kolay Yolu Kaynak Kodlarina Bakmadir !
Not : Sitenin Kaynak Kodlarini Gormek icin "Tarayicinizin Gorunum Sekmesine Tiklayiniz ve Kaynak veya Sayfa Kaynagini Goster Butonuna Tiklamaniz Sonucunda Kaynak Kodlarina Ulasabilirsiniz ...

Yukarida Screen Sahtece Duzenlenmis Bir Metin2 Sayfasinin Kodlaridir ...
Form Demek Sizin Login Olurken Bilgilerinizi Girdiginiz Yer Demektir ..
Gordugunuz Gibi Form Bolumu Ucretsiz Site Uzerinden Calismaktadir ...
Sahte Metin2 Sitelerini Lutfen GM - SGM ve GA Arkadaslara Bildiriniz !
Mert H./Öğrenci / Mustafa A / Web Guvenlik Uzmani
Selametle / Diger Dokumanlarimi Bekleyin !