''Messi'yi kıskanmıyorum''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

styla45

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
styla45
FIFA tarafından yılın futbolcusuna aday gösterilen 5 isimden biri olan Ronaldo, ödül töreni için bulunduğu Zürih'te basın toplantısı düzenledi.

Sözlerine "Eğer bu ödülü tekrar kazanırsam harika bir his olur" diye başlayan Portekizli yıldız, "Herkes bu ödülün ne kadar önemli ve büyük olduğunu biliyor. Bu ödülü geçen sezon kazandığımda ayrıcalıklı olduğumu hissettim ve eminim ki bu sezon kazanan da çok mutlu olacak" ifadelerini kullandı.

Eski takımı Manchester United'ın bu sezonki durumu hakkında konuşan yıldız oyuncu olumsuz bir tablo çizmedi.

Manchester United'ın kendisi olmadan da iyi işler çıkardığını belirten FIFA 2008 Dünya'da yılın futbolcusu ödülünün sahibi, "Son üç maçın ikisini kaybettiler, ama hala ikinciler. Benim olmadığı yerde hakkımda konuşanlara cevap vermek istemiyorum. Manchester'ı çok az özledim ve orada arkadaşlarım var, ama şu an Madrid'deyim ve gayet de mutluyum" şeklinde görüş belirtti.

Ronaldo Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazanarak koleksiyonu tamamlayan Barcelona hakkında ise, "Zirveye ulaştıklarına inanıyorum. Barça herşeyi kazandı, şu an en iyi takımlar. Kesinlikle bir stilleri var ve yıllardır beraber oynuyorlar. Onlar seçkin bir takım. Bununla beraber, futbolda herşey mümkün ve bizde Real Madrid olarak ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanabiliriz" dedi.

Sürekli kıyaslandığı Messi hakında konuşan başarılı oyuncu, "Messi gayet iyi oynuyor ve Barcelona için çok önemli bir oyuncu. Muhtemelen bu ödülü alacak, amam Xavi ve Iniesta da Barça için çok önemli ve onlar da yılın futbolcusu olmayı hak ediyor. Bu ödülü takım kazanır, tek başına bir oyuncu değil. Barça'nın 6 kupası var ve harika bir takımlar" diye sözlerini sürdürdü

Ronaldo son olarak Messi'yi kıskanmadığını belirtti ve onun yaptıklarınını beğendiğini ve diğer oyuncuların yaptıklarını da beğendiğini sözlerine ekledi.

2 side iyi futbolcu :D:D Ama ben futbol sevmem o ayrı :D:D

Futbol yerine Basketbol tercihim

Geri