Mert:"Volkan ağabeyden sonra kaleyi devralmak istiyorum"

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -Pepee *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

-Pepee *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Pepee *
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kalecisi Mert Günok, Ziraat Türkiye Kupası'nda, Galatasaray ve Trabzonspor'un elenmesiyle, şampiyonluk için en büyük adaylardan birisi olduklarını ifade etti.
Mert Günok, kupada 4. tur mücadelesinde Samsunspor'u 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldikleri maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmayı gol yemeden tamamlamalarının kendi adına önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:
"İlk yarıda güzel bir oyunla skoru bulduk. İkinci yarı biraz bocalamalar oldu, kalemizde pozisyonlar gördük. Maçı gol yemeden bitirmek benim için de önemliydi. Bu sezon kupayı almak istiyoruz. Derbi maçtaki 2-2'den sonra bizim için moral oldu. Galatasaray ve Trabzonspor'un da elenmesiyle kupada en büyük adaylardan birisi olduk."
Fenerbahçeli kaleci, fazla şans bulamadığı halde kendisini nasıl hazır tuttuğu sorusuna ise, "Kalecilik sabır işi. Fenerbahçe'nin kalesi uzun yıllar Türk kalecilere emanet oldu. Volkan Ağabey'den sonra kaleyi devralmak istiyorum. Maç oynamadığım zamanlarda antrenmanlarda sıkı çalışıyoruz. Görev aldığım maçlarda performansımla güven verebiliyorsam, bu benim için onur verici bir olay" şeklinde cevap verdi.

Kaynak:Sporx
mert-gunok-2342.jpg

Geri