"Mehmet Yıldız'da ufak pürüzler kaldı.."

4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Kardemir Karabükspor Transfer Komitesi Üyesi İsmail Durak, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi..
ismailDurak02.jpg

Kardemir Karabükspor Trabzonspor maçı hazırlıklarını Hasan Doğon tesizlerinde devam ettirdi. Yeni transferlerin de katıldığı antrenmana transfer komitesi üyesi İsmail Durak da izledi.

İsmail Durak, yaptığı açıklamada Mehmet Yıldız ile görüşmelerin son aşamaya geldiğini belirterek şunları söyledi:
"Hocalarımızın daha önce seyrettiği Cezayir asıllı Franssız vatandaşı Bulgaristan'ın Burgaz takımın da forma giyen Jugurttho Homroun antrenmanlara başladı. Çok şey beklediğimiz çok iyi bir transfer olarak değerlendiriyoruz. Takımımıza çok katkı sağlayacak. İkinci transferimiz Bosna Hersek milli takımında oynayan Sanel Jahic. Daha önce Yunanistan’da oynamış ve son olarak Kıbrıs Rum Kesimi’nde oynayan bu futbolcu ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladık. Bu futbolcumuzda şu anda çalışmalara başladı. Santrafor olarak düşündüğümüz Mehmet Yıldız ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Ufak tefek pürüzler kaldı. Onu da kadromuza kattığımız zaman transferi tamamlamış oluyoruz. Gerçi Karabükspor’da transfer hiç bitmez. Hocamızın belirlediği bölgelere alternatif isimlerin tamamını aldık diye düşünüyorum. Aldığımız futbolcuların Karabükspor’a katkı sağlayacağını ve bu sene takımımızı ligde tutacağına inanıyorum" dedi.

'Mevcut kadroda gidecek futbolcu olacak mı' sorusuna İsmail Durak, "Gönderme konusunda bizim tasarrufumuz hocaya bağlı. Hoca derse ki; 'ben şu futbolculardan yararlanmak istemiyorum' o zaman bir tasarruf yaparız ama şimdilik böyle bir şey yok.
Yeni alınan futbolcuların Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacakları Bülent Korkmaz’ın tasarrufudur. Biz görevimizi yaptık. Futbolcuları aldık antrenmana getirdik. Artık oynayıp oynamayacakları Bülent hocaya bağlı" diye konuştu.

Trabzonspor’u yenmemiz lazım
"Trabzonspor maçı, Orduspor maçı peşinden Manisa maçımız var. Bu sene tüm maçlar önemli bizim için. Yani sadece Trabzonspor’u isminden dolayı çok daha önemliymiş gibi adletmek doğru bir şey değil. Biz bütün maçlarımıza bundan sonra 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Alabileceğimiz her puan bundan sonra bizim için artı bir puan. Kendi seyircimiz önünde Trabzonspor’dan 3 puan almak istiyoruz."

Geri