17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 500 gr. kuşbaşı et
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 adet soğan
- 1/2 demet maydanoz
- 1/2 su bardağı süt
- 1 su bardağı mısır
- Tuz,karabiber
Süre:45 dk - 4 Kişilik
Yapılışı
Eti sirkeli suda iyice yumuşayana kadar haşlayın. Tereyağını eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp, yağda kavurun. Haşlanmış etleri de ilave edip, 1-2 kez çevirin. Tencereyi ocaktan alın.
Maydanozları yıkayın. Yarım su bardağı sütle robottan geçirin. Etle karıştırın. Fırın tepsisine alın. Mısırı ilave edin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
- 500 gr. kuşbaşı et
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 adet soğan
- 1/2 demet maydanoz
- 1/2 su bardağı süt
- 1 su bardağı mısır
- Tuz,karabiber
Süre:45 dk - 4 Kişilik
Yapılışı
Eti sirkeli suda iyice yumuşayana kadar haşlayın. Tereyağını eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp, yağda kavurun. Haşlanmış etleri de ilave edip, 1-2 kez çevirin. Tencereyi ocaktan alın.
Maydanozları yıkayın. Yarım su bardağı sütle robottan geçirin. Etle karıştırın. Fırın tepsisine alın. Mısırı ilave edin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.