Maydanozlu Et

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
7 Kas 2009
Mesajlar
17,322
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Almeria
Malzemeler
- 500 gr. kuşbaşı et
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 adet soğan
- 1/2 demet maydanoz
- 1/2 su bardağı süt
- 1 su bardağı mısır
- Tuz,karabiber

Süre:45 dk - 4 Kişilik
Yapılışı
Eti sirkeli suda iyice yumuşayana kadar haşlayın. Tereyağını eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp, yağda kavurun. Haşlanmış etleri de ilave edip, 1-2 kez çevirin. Tencereyi ocaktan alın.

Maydanozları yıkayın. Yarım su bardağı sütle robottan geçirin. Etle karıştırın. Fırın tepsisine alın. Mısırı ilave edin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
 
Paylaşım için teşekkürler panpa.
 
Geri
Üst