Matcless içeri buyur !! İnsanları kçük görme ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ayıp1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Ayıp1

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Ayıp1
Belki biliorsunuz forum ve oyuna fazla takılamıoruz bunun nedeni
cafede oynamamız.. Kafede sadece 2 saat onuoruz bu bot denen arkadaş benm kafeden ve 6 ay oldu cs başlayalı ... bu ss normalde vermezdim ama onu kıramam .. ve en önemlisi insanları küçük görüp bot deme gün gelir ummadıgın bot bıçak çakar..

37644_1334682775384_1480513525_30746013_4802950_n.jpg

adam kaSap Doğramış resMen Kavun gibi kesmiş :D

qL

keske adamla az dalga gecseydın :D video cekerdın HATTAB GIBI :D

sünnet emre yakısmadı be hacı :) dalga bi yana herkes bıcak da yer bomba da oturur boyle seyleri paylasan paylaşılandan kendini üstün tutmasın hiçbirimiz üstün değiliz!

sünnet emre yakısmadı be hacı :) dalga bi yana herkes bıcak da yer bomba da oturur boyle seyleri paylasan paylaşılandan kendini üstün tutmasın hiçbirimiz üstün değiliz!

test edebiliriz ? :D
hanqi taşla saldırırsan aynı taşla baş yarar :)

bıçağı dalga geçme aleti olarak koymamışlar dimi oraya ? :D ama o adama o kadar yaklaşık bıçaklamak güzel bir duygu olmalı :)

1 kere o emre deıl muhhammed herkes emre dıye bılıyor yanlıs bılıyor su zamana kadar hanqımız bck yemedıkkı

1 kere o emre deıl muhhammed herkes emre dıye bılıyor yanlıs bılıyor su zamana kadar hanqımız bck yemedıkkı

bu muhammet dünkü çocuk ne emresi ya adam dünkü bot :s 2 gün önce clana gelmek için ağlıyordu :S

şimdi bıcak yiyince ss si konuyor .

muhammetın dedıgını yazıyorum "Botu adam mı oLdn 3d Le oynuodn sımdı 1 adam zor aLıon de ,bız senın gıbı ghost oynamıyoruz erkek gıbı oynuyoruz bıcak yıyınce bı b.k mu olur "

sizin aranızdakı seyı bılemem denız ben sadece uyelıgı olmadıgı ıcın aracılık yapıyorum

adımı nerden biliyorsun

aferin nickin neydi

ZeBaN! beLkı tanımıyo olabılırsın ama ulken falan benı ıyı tanır

ülkenin ... neyse ya konuyu kirletme bilip bilmedende yorum filan yapma . o cocuk bana 3d diyor bot diyor qhos7 diyorsa socl vs atarım .

3d dıyorsa onla atıcaksın msnı war sende aynen konu uzadı hadı qq unutma ben Burda ARACIYIM

bence bunu koymasaydın :P

Ben kimseye şimdiye kdr böle bişe yapmadım bura yaptıgım fragları yendigim yenildigim vs leri koymadım ama bunu koyan benm üyeligimden arkadaş .. benm bu adamla alıp veremedigim yok sadece günlük 2 saat oynuorum ... beni bilen bilir hiç hile hurda ile işim olmaz botsak botuz ama adam gibi adamız millete yavşamam hiçbir zmn..

şunuda çok ii bilin buraya 2-3 frag koymak adamlık deildir.. bende bura frag koyup kendimi göklere çıkarırım 20 tl verip şeefsiz bir kinq olacagıma adam gibi kafemde bot bot günlük 2 saat oynarım adam gibi oynarım...

HİÇKİMSE MERAK ETMESİN ELİMDEKİ HLTV KAYITLARINI 1 KOYSAM NE KİNGLER AŞŞAGI ÇEKİLİR..
DUYUM ALDIM BİR KAÇ KİŞİ ARKAMDAN KONUŞUORMUŞ GHOTSCU FİLAN DİE ONLARADA BURDAN SAYGILAR VARSA KAYDINIZ KOYUN AMA BENM NİCKİMİ ÇALARAK GHOTS VİDEOSU YAPAN ADAMIN TÜM PİSLİGİNİ YAYARIM İNSAN İÇİNE ÇIKMAZ...

5 YILDIR BU OYUNU OYNUORUM ŞİMDİYE KDR KİMSE BANA HİLE FİLAN DEMEDİ..

SON BİR NOT DÜŞEYİM BURAYA FRAG CFG KOYAN ADAMLARI ÇOK HAVALANDIRIORSUNUZ.. FORUMDA TANIMADIGIM ADAM YOK HERKESİN NE B...K OLDUGUNU BİLİORUM KİM HİLE KİM HAKKIYLA KASIOR..

MATCLESS GELİNCE TANIMIORUM OYUNUNUDA GÖRMEDİM BANA ARKADAŞ DEDİ ANIL 1 SS PAYLAŞACAM NB'DE DİE TMM DEDİM PAYLAŞTIM ...SORUNU OLAN GELSİN MSN ..

lİGHTNİNGİN GHOST OLDUGUNA INANMAN :)

sanmam lightning saglam playerdır :)

Geri