0
EXE RANK
alper926
Fexe Kullanıcısı
ÖnceLikle beyLer kimseye zorla cfg vermiyoruz abuk subuk CevapLar yazmayın...
*Aim komutları eklenmiştir...
*karanlık yerler aydınlatılmaya çalışılmış.
*m4a1 ak47 deagLe ve usp De ULTRA işe yarar.
*SocLden geçemez ama geçenlererede iyi geçirir
*Daha faZLa söze gerek yok adı qibi master.cfg
*iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum bizzat kendim kullanmış olup HS GARANTİ'si veriyorum.
*Aim Derken bacağa sık kafaya gitmez Birazda bileK oLucak anLayın işte...
PayLaşması benden iyi ve kötü yorumlar sizden ... İyi oyunlar ... İyi Forumqs'ler...
Not: Condump Dosyası yuklüyor siz arada sırada sıerra/half life/cstrike içindeki condump dosyalarını silebilirsiniz tercihe baglı... ben her oyuna girişte cfg açtıgım için siliyorum bir kere açıp başka açmayanlar için geçerli değildir. '' Birde Eski cfg nizi yani Config.cfg yi siliniz...
Boyut : 1.86 mb
Rar Pass: Cfgnin içinde yazıyor zaten ...
umarım bir teşekkürü hak etmişimdir.
seri -2- de yoğun istek olursa gelicek
[COLOR=#0f5086]http://www.dosyaupload.net/download.php?file=390master.rar[/COLOR]
İyi Kötü YorumLar ßeKLioRm´´
*Aim komutları eklenmiştir...
*karanlık yerler aydınlatılmaya çalışılmış.
*m4a1 ak47 deagLe ve usp De ULTRA işe yarar.
*SocLden geçemez ama geçenlererede iyi geçirir

*Daha faZLa söze gerek yok adı qibi master.cfg
*iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum bizzat kendim kullanmış olup HS GARANTİ'si veriyorum.
*Aim Derken bacağa sık kafaya gitmez Birazda bileK oLucak anLayın işte...
PayLaşması benden iyi ve kötü yorumlar sizden ... İyi oyunlar ... İyi Forumqs'ler...
Not: Condump Dosyası yuklüyor siz arada sırada sıerra/half life/cstrike içindeki condump dosyalarını silebilirsiniz tercihe baglı... ben her oyuna girişte cfg açtıgım için siliyorum bir kere açıp başka açmayanlar için geçerli değildir. '' Birde Eski cfg nizi yani Config.cfg yi siliniz...
Boyut : 1.86 mb
Rar Pass: Cfgnin içinde yazıyor zaten ...
umarım bir teşekkürü hak etmişimdir.
seri -2- de yoğun istek olursa gelicek

[COLOR=#0f5086]http://www.dosyaupload.net/download.php?file=390master.rar[/COLOR]
İyi Kötü YorumLar ßeKLioRm´´