2
EXE RANK
FİREMAN ;
Fexe Kullanıcısı
kızıl kirpiklerin var senin
bilmiyorsun
şafağa kadar yıldız otlatıyorlar
oysa sensiz
İzmir [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]Ankara[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE] arasında
bir otobanda sürünen
yalnızlığımızı
topluyor topluyor
dağıtıyorum ben
[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]deniz[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]e bile fırlatılamamış
iki yüzükten biriyken
henüz zehirlenmemiş
saklı gizli hisli dudaklarının
merhemidir şu mey
bu yara hala açık
taze hatta kellifellidir
uyurken de uyanıkken de
hiç yaşanmamış
hiç kaybedilmemiş dahası
giderken kal dediğin
kalırken gidiveren kaptanın
dizlerinde sürgün
bir kürek mahkumuydu
o sürmeli koyun
fırtınadan önce de sonra da
olsun en sonunda
bütün olmuşların sebebidir [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]aşk[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]
belli ki mateme durmuşların
[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]gül[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]erken [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]gül[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]erken somurtuşların
olsun [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]gül[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]düğün [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]gece[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]leri de
ama ağladıklarını da biliyorum
beni düşündüğünü de
düşünmediğini de
sonraları çoğul
[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]kitap[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE] say[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]fal[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]arına saklı
sözcüklerden ulalı
[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]şiir[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]lerden kalbine
iniverdiğim [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]gece[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]lerden birinde
saz elli kızı everiverdi
intikamcı anası
hem de isteye isteye
kızmıyorum sadece
[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]göz[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]lerin diyorum
iki iri üzüm tanesi gibi
şifacımdır benim
onlar kurtaracak diye diye
lodos getirir anason k[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]okul[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]arını
eski bir limanda sevişirken
ölen martılara
söner bir gün yangınlar
ruhu çıkar eski bir şalamadan
bütün ateşlerin
susa susa suya gider
iftiralara uğrayan [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]kelime[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]lerim
bitsin artık bu yangın
dokunma bana dokunma bana
dokunma bana
bilmiyorsun
şafağa kadar yıldız otlatıyorlar
oysa sensiz
İzmir [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]Ankara[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE] arasında
bir otobanda sürünen
yalnızlığımızı
topluyor topluyor
dağıtıyorum ben
[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]deniz[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]e bile fırlatılamamış
iki yüzükten biriyken
henüz zehirlenmemiş
saklı gizli hisli dudaklarının
merhemidir şu mey
bu yara hala açık
taze hatta kellifellidir
uyurken de uyanıkken de
hiç yaşanmamış
hiç kaybedilmemiş dahası
giderken kal dediğin
kalırken gidiveren kaptanın
dizlerinde sürgün
bir kürek mahkumuydu
o sürmeli koyun
fırtınadan önce de sonra da
olsun en sonunda
bütün olmuşların sebebidir [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]aşk[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]
belli ki mateme durmuşların
[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]gül[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]erken [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]gül[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]erken somurtuşların
olsun [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]gül[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]düğün [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]gece[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]leri de
ama ağladıklarını da biliyorum
beni düşündüğünü de
düşünmediğini de
sonraları çoğul
[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]kitap[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE] say[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]fal[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]arına saklı
sözcüklerden ulalı
[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]şiir[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]lerden kalbine
iniverdiğim [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]gece[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]lerden birinde
saz elli kızı everiverdi
intikamcı anası
hem de isteye isteye
kızmıyorum sadece
[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]göz[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]lerin diyorum
iki iri üzüm tanesi gibi
şifacımdır benim
onlar kurtaracak diye diye
lodos getirir anason k[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]okul[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]arını
eski bir limanda sevişirken
ölen martılara
söner bir gün yangınlar
ruhu çıkar eski bir şalamadan
bütün ateşlerin
susa susa suya gider
iftiralara uğrayan [SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000]kelime[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]lerim
bitsin artık bu yangın
dokunma bana dokunma bana
dokunma bana